logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 11 de juny de 2014 - Num. 67 Butlletins anteriors
Plat buit. Família. Pobresa_felixbernet_Flickr Obertes les inscripcions per la 5ª Setmana de la Responsabilitat Social Font:
Subvencions a actuacions d'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social Obertes les inscripcions per a la 5a Setmana de la Responsabilitat Social

El Departament de Benestar Social i Família obre convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre, que desenvolupin actuacions d'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social, especialment aquelles que tenen infants a càrrec.

Ingeniería Social SAL i l’Associació + Responsables organitzen la 5a Setmana de la Responsabilitat Social (RSC), que tindrà lloc del 7 al 12 de juliol al Born Centre Cultural de Barcelona.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a entitats del Tercer Sector d'àmbit estatal col·laboradores amb la Secretaria d'Estat de Serveis Socials i Igualtat

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca subvencions destinades al foment i suport al Tercer Sector d'Acció Social d'àmbit estatal.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
Termini: 21/05/2014 - 21/06/2014

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per al cofinançament d'activitats i projectes d'entitats ciutadanes, socials, culurals, etc. de Tarragona.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 22/05/2014 - 23/06/2014

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions d'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social

El Departament de Benestar Social i Família obre convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre, que desenvolupin actuacions d'atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social, especialment aquelles que tenen infants a càrrec.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Benestar Social i Família
Termini: 07/06/2014 - 26/06/2014

Més informació

punt vermell Subvencions per al foment de la donació i el trasplantament d'òrgans i teixits humans

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca subvencions destinades a institucions i entitats de qualsevol titularitat, sense ànim de lucre per a promoure la donació i trasplantament.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
Termini: 27/05/2014 - 27/06/2014

Més informació

punt vermell Premis d'Investigació sobre Salut Mental infantil i juvenil

La Fundació Orienta, amb el patrocini de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, convoca aquests premis amb els que es vol reconèixer el millor treball de recerca, individual o en equip, sobre temes relacionats amb la salut mental infantil i juvenil.

Convocant: Fundació Orienta
Termini: 02/06/2014 - 30/06/2014

Més informació

punt vermell Premi Fundació Vidanta "Reconeixement a la Trajectòria"

La Fundació Vidanta convoca el premi a la trajectòria, amb l'objectiu de reconèixer i donar suport a treballs excel·lents individuals o col·lectius realitzats a l'Amèrica Llatina i el Carib per a reduir la pobresa i la desigualtat i combatre la discriminació.

Convocant: Fundació Vidanta
Termini: 26/05/2014 - 30/06/2014

Més informació

punt vermell III Memorial Àlex Seglers de l'Ajuntament de Sabadell

L'Ajuntament de Sabadell engega la tercera edició del guardó Memorial Àlex Seglers, destinat a persones individuals o entitats en la promoció de valors que sustentin la convivència a Catalunya i que prenguin com a base comuna el respecte a la diversitat de cultures i creences.

Convocant: Ajuntament de Sabadell
Termini: 30/05/2014 - 01/07/2014

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats a desenvolupar en el municipi de Sant Iscle de Vallalta

L'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta obre convocatòria de subvencions a les entitats sense ànim de lucre que presentin la seva activitat al municipi.

Convocant: Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta
Termini: 02/06/2014 - 02/07/2014

Més informació

punt vermell Festival d'Intervencions efímeres 'A Cel Obert'

L'Ajuntament de Tortosa organitza una nova edició dels premis del Festival d’Intervencions Efímers A Cel Obert, amb la finalitat de promocionar projectes d’arts visuals en diferents espais emblemàtics de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Tortosa
Termini: 02/06/2014 - 12/07/2014

Més informació

punt vermell Premis Estatals de Joventut 2014

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, mitjançant el Instituto de la Juventud, convoca una nova edició dels 'Premios Nacionales de Juventud 2014', la finalitat dels quals és la d'estimular i reconèixer la trajectòria i esforç dels joves que per la seva dedicació en el seu treball i la seva implicació personal, posen de manifest el seu compromís en diferents àmbits de la societat.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. Instituto de la Juventud
Termini: 09/06/2014 - 18/07/2014

Més informació

punt vermell 'GAVAMÓN, art i drets humans' Concurs Internacional de Curtmetratges i Drets Humans 2014

L'Ajuntament de Gavà convoca un concurs creatiu de curtmetratges que ajudi a difondre els drets humans i la cultura cinematogràfica.

Convocant: Ajuntament de Gavà
Termini: 26/05/2014 - 31/07/2014

Més informació

punt vermell Ajuts del CEESC a iniciatives socials i cooperació

El Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) engega una nova edició dels seus ajuts a iniciatives socials i de cooperació.

Convocant: Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)
Termini: 26/05/2014 - 31/07/2014

Més informació

punt vermell XIII Premi "Jacumar" d'investigació en aqüicultura

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient convoca una nova edició d'aquest premi, amb la finalitat de fomentar la investigació pesquera en l'àmbit de la pesca marítima, que té com a objectius essencials, entre altres, el desenvolupament de la aqüicultura.

Convocant: Ministri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
Termini: 04/06/2014 - 04/08/2014

Més informació

punt vermell I Premis a l'Emprenedoria de l'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans

L'Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans posa en marxa, els Primers Premis a l’Emprenedoria, per tal de dinamitzar el teixit econòmic i la creació d'ocupació, mitjançant el foment d’actituds emprenedores.

Convocant: Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Termini: 09/05/2014 - 10/09/2014

Més informació

punt vermell XXVII Premi Internacional Catalunya

La Generalitat de Catalunya convoca una nocva edició del Premi Internacional Catalunya, que reconeix la tasca d'aquelles persones que, amb el seu treball, contribueixen decisivament a desenvolupar els valors culturals, científics i humans arreu del món.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 22/05/2014 - 31/12/2014

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Bànner calendari de convocatòries Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Knowcosters: Consumeix com penses Font:
Vols consumir com penses? Uneix-te al moviment Knowcosters

Aquest projecte pretén fomentar que es coneguin no només els costos visibles del producte, sinó també els costos indirectes, com ara el social i l'ambiental.

Futbol solidari amb les persones que pateixen addiccions Font:
Futbol solidari amb les persones que pateixen addiccions

Projecte Home organitza el 26 de juny un torneig de futbol a Montgat amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues.

Projecte de Pallassos Sense Fronteres a Bòsnia-Herzegovina. Font:
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya finançarà projectes de Pallassos Sense Fronteres, BasiG-ESFA i A Jud-àfrica

L'entitat ha atorgat l'1% dels ingressos propis a projectes per donar suport emocional a la infància a Bòsnia, formar en cooperació estudiants d’arquitectura de Guatemala i finançar un centre de formació a Burkina Faso.

Europe Direct Font:
Programa Life: Jornada de Presentació de la convocatòria 2014

Es presenten les característiques de la convocatòria 2014 del nou programa Life, i es mostren exemples de projectes d'entitats catalanes aprovats en anteriors convocatòries.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.