Futbol solidari amb les persones que pateixen addiccions

 Font:
Font:

Futbol solidari amb les persones que pateixen addiccions

Resum: 

Projecte Home organitza el 26 de juny un torneig de futbol a Montgat amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues.

El dijous 26 de juny Projecte Home demana solidaritzar-se amb les persones que pateixen addiccions i assistir al Torneig de Futbol Solidari que ha organitzat amb motiu del Dia Internacional de la lluita contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues. Usuaris, voluntaris i treballadors de l’entitat formaran part dels diferents equips mixtes (amb homes i dones) que reivindicaran hàbits saludables com la pràctica de l’esport en contra de les drogodependències.

El Torneig de Futbol Solidari començarà a les 16.30h i se celebrarà al Camp Municipal de futbol de Montgat (Passeig Abat Escarré, s/n). L’entrada és gratuïta i es farà una rifa solidària en benefici del tractament de les addiccions. Amb el mateix objectiu de recaptar fons, també es vendrà el llibre solidari “Malditas Manás (Nueve vidas+una)”.

El torneig compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montgat i està patrocinat per l’empresa badalonina Anudal, una empresa especialitzada en la fabricació d’accessoris per a la fusteria d’alumini i estructures de mobiliari. Aquesta empresa, des de la seva creació l'any 1986, ha participat en nombrosos projectes solidaris i compta amb més del 30% dels treballadors amb alguna discapacitat física, psíquica o sensorial.

Projecte Home és una ONG catalana creada el 1995 per al tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i les ludopaties, amb la finalitat de promoure la dignitat i l’autonomia de les persones. Més de 15.000 persones han demanat ajut a Projecte Home i han fet un esforç enorme per esdevenir protagonistes de la seva vida i integrar-se en societat. La rehabilitació i la reinserció són possibles.

Afegeix un comentari nou