logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 15 d'abril de 2015 - Num. 107 Butlletins anteriors
 Font:
Subvencions a la realització de programes d'interès general amb càrrec a l'assignació tributària de l'IRPF

L'Estat obre la seva convocatòria anual per al finançament de programes amb càrrec a l'assignació tributària de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a organitzacions professionals i organitzacions de les cooperatives agràries per al foment de les assegurances agràries

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient obre convocatòria de subvencions destinades a organitzacions professionals i organitzacions de les cooperatives agràries d'àmbit estatal per al foment d'activitats relacionades amb les assegurances agràries.

Convocant: Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
Termini: 10/04/2015 - 20/04/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats esportives d'impacte significatiu o de rellevància social i històrica, executats durant l'any 2014 o temporada 2014-2015

El Consell Català de l'Esport obre convocatòria de subvencions per a la realització de les activitats esportives i actes que tinguin un impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu a Catalunya o de rellevància social i històrica, executats durant l'any 2014 o temporada 2014-2015.

Convocant: Consell Català de l'Esport
Termini: 01/04/2015 - 23/04/2015

Més informació

punt vermell Ajuts 2015 de la Direcció General de Migracions del Programa de Gent Gran i Dependents

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social convoca subvencions per tal de millorar les condicions de vida de la gent gran i/o dependents a l'exterior, mitjançant el suport a centres socials, centres de dia i residències, per a la realització d'activitats de caràcter informatiu, social o assistencial.

Convocant: Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social
Termini: 06/04/2015 - 25/04/2015

Més informació

punt vermell Subvencions en diferents línies de l'Ajuntament de Lleida

L'Ajuntament de Lleida obre convocatòria de subvencions en diferents àmbits.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 27/03/2015 - 27/04/2015

Més informació

punt vermell Subvencions per a programes i activitats adreçats a la gent gran de la ciutat de Girona

L'Ajuntament de Girona obre convocatòria de subvencions per tal de fomentar, promocionar i recolzar la participació de la gent gran, així com donar suport a aquelles associacions i/o entitats que fomenten i organitzen activitats adreçades a la gent gran dels diferents barris de la ciutat de Girona.

Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 08/04/2015 - 30/04/2015

Més informació

punt vermell Premi al/a la millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a 2015

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural convoca una nova edició del premi al millor jove artesà/ana alimentari/ària innovador/a que porti a terme actuacions innovadores i de millora en el món de l’artesania alimentària.

Convocant: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Termini: 03/04/2015 - 02/05/2015

Més informació

punt vermell Premis Estatals al Voluntariat Social 2015

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca una nova edició d'aquests premis que tenen la finalitat de reconèixer la tasca individual o col·lectiva desenvolupada per persones físiques o jurídiques que s'hagin distinguit per la seva participació en l'acció voluntària.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
Termini: 07/04/2015 - 11/05/2015

Més informació

punt vermell Premis Compromís Social Fundació Pfizer 2015

La Fundació Pfizer convoca la tretzena edició dels seus premis, que reconeixen la tasca realitzada per entitats i organitzacions, públiques o privades, en el desenvolupament de programes innovadors i emprenedors que fomentin el benestar social.

Convocant: Fundació Pfizer
Termini: 01/04/2015 - 14/05/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses o entitats culturals

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per a projectes d’internacionalització d’entitats culturals sense ànim de lucre, que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l’exterior.

Convocant: Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 17/04/2015 - 19/05/2015

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix en l'ambit de la cultura

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix convoca subvencions per a projectes d’activitats culturals anuals d’Associacions Veïnals i Entitats Culturals que es trobin inscrites en el Registre d’Entitats d’aquesta EMD.

Convocant: Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix
Termini: 09/04/2015 - 20/05/2015

Més informació

punt vermell V Concurs Fundació Vodafone amb #ASPACEnet de Projectes en Tecnologies de Suport i Comunicació

#ASPACEnet és una iniciativa de la Confederació ASPACE i amb la col·laboració de la Fundació Vodafone España, la missió de la qual és millorar l'autonomia i la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral a través de la tecnologia.

Convocant: #ASPACEnet amb la col·laboració de la Fundació Vodafone España
Termini: 01/04/2015 - 22/05/2015

Més informació

punt vermell Premi Bartolomé de las Casas 2015

El Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació convoca una nova edició d'aquest premi per tal de distingir a aquelles persones, institucions o organitzacions que hagin destacat en la defensa de la concòrdia amb els pobles indígenes d'Amèrica, en la protecció dels seus drets i el respecte dels seus valors.

Convocant: Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació
Termini: 31/03/2015 - 30/05/2015

Més informació

punt vermell Primera Convocatòria d’Ajudes Econòmiques de la Fundació Bizcabar

La Fundació Bizcabar convoca la seva primera edició de convocatòries per a entitats que treballen amb col·lectius afectats per la desigualtat, la marginació, la pobresa i l'exclusió social.

Convocant: Fundació Bizcabar
Termini: 13/04/2015 - 15/06/2015

Més informació

punt vermell XIV Premi bienal Ramon Trias Fargas d'Investigació sobre la Síndrome de Down

La Fundació Catalana Síndrome de Down convoca una nova edició d'aquest premi per a treballs d'investigació sobre temes mèdics relacionats amb la síndrome de Down (genètics, perinatològics o mèdics en general).

Convocant: Fundació Catalana Síndrome de Down
Termini: 27/03/2015 - 30/09/2015

Més informació

punt vermell Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster 2017

Amb la finalitat de retre homenatge a la figura de Joaquim Grau i Fuster, neix aquest premi que alhora vol ser un reconeixement als professionals que treballen en el camp de l'Educació Social i que aporten, des de la seva reflexió, noves maneres d'entendre i d'exercir la professió.

Convocant: Grup de Recerca en Educació Social (GRES), Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), Ajuntament de L'Hospitalet, Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona
Termini: 03/04/2017 - 31/08/2017

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
superheroes crossing - Font: Flickr_Brett Jordan Font:
Posa't la Capa i ajuda als col·lectius més necessitats

Súperheroi(ne)s BCN és una iniciativa organitzada per cinc entitats socials amb l'objectiu de captar fons per ajudar a les persones amb dificultats. 

Secció especial Sant Jordi Solidari

Un any més ja tenim en marxa la nostra secció especial amb un munt de propostes solidàries per aquest Sant Jordi!

Veïns_Thomas Leth-Olsen_Flickr
Subvencions a entitats i associacions veïnals dels barris d'habitatges administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions per a les associacions de veïns o entitats cíviques sense ànim de lucre.

6 formes de regalar solidaritat per Sant Jordi Font:
6 formes de regalar solidaritat per Sant Jordi

Aquest 23 d’abril la rosa i el llibre poden tenir més sentit que mai. El Mercat Social dins la campanya “Roses que transformen vides” t’ofereix productes solidaris de Sant Jordi per fer feliç a qui més estimes.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.