logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 12 d'agost de 2015 - Num. 124 Butlletins anteriors
 Font: (imatge: flickr, Ferran Jordà) Font:
Una vintena d'espais BUITS per a la pràctica comunitària Voleu presentar projectes a la campanya de donacions a entitats ambientals?

Es prorroga tres mesos el període per presentar projectes comunitaris per donar una nova vida a solars buits de titularitat municipal a Barcelona.

Les entitats ambientals podeu presentar fins al 21 de setembre projectes per a la campanya de donacions ciutadanes que s'obrirà al públic a la tardor.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a entitats d'àmbit estatal per la realització de programes supracomunitaris sobre drogodependències

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca subvencions a entitats privades sense ànim de lucre, d'àmbit estatal, per al desenvolupament de programes d'acció social en el camp de les drogodependències que afectin a l'àmbit territorial de dos o més comunitats autònomes.

Convocant: Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
Termini: 25/07/2015 - 25/08/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a accions d'orientació i acompanyament a la inserció de la Xarxa d'Orientació per a l'Ocupació

El Departament d'Empresa i Ocupació convoca subvencions a entitats privades amb personalitat jurídica pròpia, amb o sense ànim de lucre, que desenvolupin accions d’orientació i acompanyament a la inserció de la Xarxa d’Orientació per a l’ocupació.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació
Termini: 25/07/2015 - 04/09/2015

Més informació

punt vermell Programa d'ajuts per a projectes de formació a l'Àfrica 2015

L'Obra Social "La Caixa" convoca ajuts amb la finalitat de contribuir a la millora de l'atenció sanitària del continent africà i l'enfortiment del sistema públic de salut, a través del desenvolupament d'accions de formació dirigides a professionals i tècnics dels sistemes de salut.

Convocant: Obra Social "La Caixa"
Termini: 20/07/2015 - 04/09/2015

Més informació

punt vermell Premis d'Actuació Cívica de la Fundació Carulla

La Fundació Carulla convoca sis premis d'actuació cívica destinats a distingir la tasca d’aquelles persones físiques, generalment poc conegudes, que sempre han actuat i actuen al servei de la cultura catalana en qualsevol dels seus àmbits.

Convocant: Fundació Carulla
Termini: 07/08/2015 - 10/09/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes de participació en xarxes i de recerca en promoció de la pau

El Departament de Governació i Relacions Institucionals convoca subvencions a entitats, fundacions i cooperatives, sense ànim de lucre domiciliades a Catalunya, que desenvolupin projectes destinats al foment de la pau.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Governació i Relacions Institucionals
Termini: 25/07/2015 - 15/09/2015

Més informació

punt vermell Subvencions del Programa Treball i Formació adreçat a persones en situació d'atur beneficiàries de la renda mínima d'inserció

El Departament d'Empresa i Ocupació convoca subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre per a accions d’experiència laboral i accions formatives, dirigides a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda mínima d’inserció, per afavorir la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació
Termini: 07/08/2015 - 18/09/2015

Més informació

punt vermell Premi Fundació Privada Institut Industrial i Comercial a l'Entitat integradora

La Fundació Privada Institut Industrial i Comercial promou una nova edició d'aquesta convocatòria que vol reconèixer la trajectòria d'aquelles entitats del tercer sector social que ajuden a col·lectius vulnerables que pateixen discriminacions i/o desigualtats en el seu accés al mercat laboral.

Convocant: Patronal CECOT
Termini: 20/07/2015 - 18/09/2015

Més informació

punt vermell VI Premis Luis Noé Fernández

La Fundació Alimerka engega la VI edició d'aquests premis amb l'objectiu de reconèixer i difondre bones pràctiques en àmbits de nutrició o d'acció social contra la fam.

Convocant: Fundació Alimerka
Termini: 08/09/2015 - 08/10/2015

Més informació

punt vermell Tercer certamen artístic Igual Arte

La Fundació IgualArte engega la tercera edició del Certamen Artístic Igual Arte, un concurs obert a cinc disciplines artístiques que comptin amb la participació de persones amb discapacitat.

Convocant: Fundació Igual Arte
Termini: 03/08/2015 - 09/10/2015

Més informació

punt vermell Convocatòria per a activitats de suport a projectes transnacionals per combatre l'assetjament sexual i la violència sexual contra dones i nenes

La Comissió Europea convoca subvencions per a projectes transnacionals per combatre l'assetjament sexual i la violència sexual contra les dones i les nenes.

Convocant: Comissió Europea
Termini: 27/07/2015 - 13/10/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a les empreses i les entitats col·laboradores d'inserció

El Departament d'Empresa i Ocupació convoca subvencions a les empreses i les entitats col·laboradores d'inserció per a l'incentiu a la contractació de persones destinatàries de la renda mínima d'inserció i d'altres col·lectius en risc o situació d'exclusió social, i per a projectes d'autoocupació.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació
Termini: 01/08/2015 - 15/10/2015

Més informació

punt vermell IV Premi internacional d'arts plàstiques realitzades per persones amb discapacitat de la Fundació ANADE

La Fundació ANADE convoca la quarta edició d'aquest premi d'arts plàstiques realitzades per persones amb discapacitat, per tal de fomentar l'art i la creativitat entre el col·lectiu de persones amb discapacitat.

Convocant: Fundació ANADE
Termini: 20/07/2015 - 21/10/2015

Més informació

punt vermell Programa d'Emprenedoria Social de "La Caixa" 2015

L'Obra Social La Caixa desenvolupa aquest programa per donar suport a emprenedors i empreses socials sostenibles, d’acord amb el seu compromís de donar oportunitats a les persones i col·laborar en la solució de les necessitats socials.

Convocant: Obra Social La Caixa
Termini: 16/09/2015 - 21/10/2015

Més informació

punt vermell I certamen internacional de relats curts sobre discapacitat

La Fundació Aranzadi Lex Nova i el Centro Hospitalario Benito Menni de Valladolid convoquen el I Certamen de relats curts sobre discapacitat.

Convocant: Hermanas Hospitalarias (Centro Hospitalario Benito Menni de Valladolid) i Fundació Aranzadi Lex Nova
Termini: 03/08/2015 - 31/10/2015

Més informació

punt vermell Premis Ateneus 2015

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca una nova edició dels Premis Ateneus que reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació de Catalunya per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Convocant: Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC)
Termini: 20/07/2015 - 15/11/2015

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Algunes organitzacions registrades a Trommons Font:
Trencant les barreres lingüístiques a través del crowdfunding

The Rosetta Foundation presenta una campanya de micromecenatge a Indiegogo amb la intenció de seguir millorant els seus serveis de traducció.

Voluntaris UdG 2015 Font:
1.345 estudiants de la UdG han participat durant aquest curs en el projecte d'Activitats Solidàries

Aquest curs s'ha tornat a superar el nombre d'estudiants que han participat com a voluntaris en alguna de les diferents modalitats que tenen a la seva disposició a través de l'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament.

 Font:
L’Aurora busca amics

Amb l’objectiu d’engruixir el projecte cultural del Teatre de l’Aurora, la sala igualadina està duent a terme la campanya “Tenir amics no té preu”.

Imatge infants al parc d'atencions. Font: elperiódico.com Font:
Vall d’Hebron obre un nou hospital gràcies a aportacions de capital solidari

La creació del nou hospital, anomenat Parc d’atencions, ha estat possible gràcies a l’aportació econòmica de diverses fundacions i particulars.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.