Webinar: ‘La sostenibilitat del sistema de pensions’

 Font:
Dijous, 06/05/2021
(En línia)

La Fundació Pere Tarrés organitza el proper 6 de maig, una jornada en línia per analitzar l’estat de les pensions i si cal reformar el sistema.

El futur de les pensions i saber si les noves generaciones podran cobrar-les és un tema candent dins la nostra societat. El proper 6 de maig, la Fundació Pere Tarrés organitza un webinar que pretén analitzar i resoldre alguns d’aquests dubtes.

La jornada, que serà en línia, engegarà a les 9.30 amb una presentació a càrrec d’Imma Playà, directora de la Fundació Agrupació. Seguidament, tindrà lloc la conferència inaugural ‘Pensions. el gra i la palla’ dirigida pel senyor Guillem López-Casasnovas, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra i director del Centre de Recerca en Economia i Salut - UPF.

El webinar també comptarà amb la visualització d’experiències en primera persona i amb una taula rodona sobre ‘Perspectives de futur del sistema de pensions’. La jornada clourà a les 11.30 hores amb la intervenció d’en Rafael Ruiz de Gauna, director de Relacions Institucionals, Formació i Consultoria de la Fundació Pere Tarrés.

Aquelles persones que hi estiguin interessades, poden fer la inscripció al webinar.

Data: 

Dijous 06 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@peretarres.org