Àmbit de la notícia
Internacional

Inauguració de l'exposició 'Paraules descalces', en motiu del Dia Internacional de la Pau

  • Cartell del Dia Internacional de la Pau

El 21 de setembre l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) commemora el Dia Internacional de la Pau. En el marc d'aquesta celebració té lloc la inauguració de l'exposició fotogràfica "Paraules descalces".

L'exposició « Paraules descalces » que s’obrirà el 21 de setembre a l’Institut Català Internacional per la Pau s'inspira en la Resolució 1325 del Consell de Seguretat de l'ONU que reconeix la tasca de les dones en la prevenció i solució de conflictes, i en la consolidació de la pau. Les fotografies recullen els retrats de tretze dones que treballen per la pau a Israel i Palestina.


Amb aquesta exposició, l’ICIP ha volgut mostrar el seu reconeixement al treball i la força d’aquestes dones i donar-los visibilitat. També es pretén donar ressò a la Resolució 1325 sobre la Dona, la Pau i la Seguretat que el Consell de Seguretat de les Nacions Unides va aprovar l’any 2000 per recordar l’impacte dels conflictes armats sobre les dones i nenes.

La finalitat bàsica de l’ICIP és promoure la cultura de la pau a Catalunya i al món, promoure la resolució pacífica i la transformació dels conflictes i fer que Catalunya tingui un paper actiu com agent de pau.

Etiquetes

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari