L'actualitat castellera al teu mòbil amb AppCasteller

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB - Informàtic
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L'actualitat castellera al teu mòbil amb AppCasteller

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Aquesta aplicació gratuïta, compatible amb Android i iPhone, està indicada per a les persones “que estimen i gaudeixen de les grans joies de la cultura catalana com són els castells”.

L'AppCasteller inclou agenda, resultats, rànquing i enllaços a xarxes socials per seguir en temps real tota l'actualitat castellera.

Els seus creadors, Miquel Bernadí i Jordi Tarruella, propers al món casteller, l'han desenvolupat per poder consultar en qualsevol moment al mòbil la informació que circula a la xarxa. Compten amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, qui nodreix de continguts l'agenda.

A més a més, es pot consultar el rànquing de moncasteller.cat, amb la visualització de la classificació general i una altra per cada colla. Inclou un mapa on podem trobar la ubicació de cada diada i indicar si hi assistim.

També podem seguir el minut a minut de les colles a Twitter, amb el seguiment de les piulades marcades amb l'etiqueta #castellers i veure les fotos dels castells penjades a Flickr.

Per a les properes versions, està previst afegir-hi un quiosc de premsa, amb les cròniques que apareguin als mitjans de comunicació.

Afegeix un comentari nou