Entrena la productivitat personal

Fragment de rellotge
Dissabte, 22/10/2011

Curs per entrenar eines i habilitats d'organització personal basades en el mètode Getting Thins Done (GTD) de David Allen. Preu del curs: 45€

És necessari practicar el que ens permet ser bons a la nostra feina. Saber gestionar el temps de què disposem és una d’aquestes qualitats. Si ho aconseguim afrontarem el temps de treball amb més seguretat i viurem amb més plenitud el temps d’oci. Aquest curs és una adaptació del mètode d’organització personal Getting Things Done (GTD) de David Allen. Aquest mètode té com a fonament no ocupar la ment en organitzar sinó en crear i disfrutar. Es tracta del sistema que els professionals de Planifica hem incorporat aquests darrers dos anys. Aprendràs una sòlida base teòrica al mateix temps que la practiques i coneixeràs eines i trucs que et faran més fàcil la seva posada en pràctica.

El preu del curs és 45 € i inclou l’esmorzar i el servei d’assistència continuada, pel qual el professor es compromet a atendre l’alumne en qualsevol moment posterior al curs per ajudar-lo en tots aquells dubtes que se li presentin alhora de posar en pràctica les habilitats apreses.

Data: 

Dissabte 22 oct

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@planifica.com