Àmbit de la notícia
Cultural

El Teatre Auditori Sant Cugat acull l’última representació de la temporada de ‘El discret encant de la gàbia’

Autor/a
Femarec
  • Portada de 'El discret encant de la gàbia'.

'El discret encant de la gàbia', últim espectacle de la companyia de Teatre Social Femarec, arriba en la seva darrera representació al Teatre Auditori de Sant Cugat aquest diumenge 4 de novembre, just un mes abans de l'estrena al Teatre Victòria de Barcelona el seu nou espectacle: 'I ara!!'. 

El Grup de Teatre Social de Femarec representarà la seva darrera obra El discret encant de la gàbia al Teatre Auditori Sant Cugat aquest diumenge 4 de novembre. Amb aquesta funció finalitza la seva temporada després d’estrenar-se gairebé fa un any al Teatre Victòria de Barcelona davant de més de 1.200 persones, el mateix teatre on s’estrenarà la nova representació de la companyia I ara!! el pròxim 4 de desembre, i amb la qual sumaran ja el seu 16è espectacle.

Escrita i dirigida per la santcugatenca Glòria Rognoni, El discret encant de la gàbia és una obra molt sensorial i plena de simbolisme que ens parla, entre grans dosis d’humor, d’acceptació, superació i de com la realitat es transforma en l’ull de qui observa.

Sinopsi: La visió d’una gàbia d’entrada ens colpeix i ens inquieta, el diccionari ens diu que es tracta d’una capsa tancada amb parets fetes de enreixats de filferro de metall, fusta, vímet o altre material resistent, que s'utilitza per mantenir éssers vius captius, en especial els ocells. Bé sí, però hi ha gàbies de moltes menes, n’hi ha de materials i també de figurades, el nostre propi cos, sense anar més lluny, pot esdevenir-ne una. En una gàbia t’hi pots trobar bé o malament, tot depèn de com t’ho prenguis, ja que a dins no et menjaràs mai el món però el món tampoc se’t menjarà a tu.

L’espectacle començarà a les 19:00 h i les entrades es poden aconseguir a través del web del Teatre Auditori Sant Cugat des de 10 euros. Avui i dimecres, 00:30 i 21:45 h. respectivament, el canal 33 emet un petit reportatge del Grup de Teatre Social Femarec al No t’ho perdis avançant l’espectacle.  

Veieu aquí el curt promocional de l'espectacle. 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari