Àmbit de la notícia
Social

La FECPC necessita voluntaris per a la Copa Intercontinental de futbol 7

  • La competició es celebrarà del 27 de juliol al 10 d'agost
  • Al torneig hi participaran els 16 millors equips del món

La Federació Catalana d'Esports per Paralítics cerebrals busca voluntaris per col·laborar en l'organització de la Copa Intercontinental de Futbol 7, que tindrà lloc del 27 de juliol al 10 d'agost a Sant Cugat del Vallès. 

El torneig està dirigit a persones amb paràlisi cerebral lleugera, afectats per hemiplegia o altres lesions d'equilibri, coordinació o motricitat, i té com a objectiu continuar fomentant el desenvolupament i la promoció de l'esport per a persones amb discapacitat.

En el nostre territori, la Copa Intercontinental de futbol 7 és considerada la competició més important per a les persones amb discapacitat des dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92, on els 16 millors equips del món competiran per 8 places del mundial de 2015. 

La Copa està organitzada per la Federació Catalana d'Esports per Paralítics cerebrals i la Federació Espanyola d'Esports de Paralítics cerebrals, sota la supervisió de la CPISRA. L'esdeveniment compta amb el suport del jugador del FC Barcelona, Xavi Hernández, que exercirà de padrí com a ambaixador de l'Obra Social de la Caixa.

Per a que la competició sigui un èxit, cal la col·laboració i implicació dels voluntaris. T'animes? Si tens un mínim de 16 anys i vols formar part de l'equip de treball, només has d'omplir un formulari i especificar quines funcions t'agradaria realitzar. Per a qualsevol altra consulta, pots adreçar-te a l'adreça de correu electrònic: int.event@fecpc.cat. o al web www.icup2013.com.

 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari