Àmbit de la notícia
Social

Es busquen restaurants disposats a lluitar contra la fam

  • La campanya tindrà lloc del 15 de setembre al 15 de novembre.

Fins el 31 de juliol està obert el termini d'inscripció per participar en la campanya Restaurants contra la fam, on bars, restaurants i cafeteries podran mostrar la seva solidaritat i la dels seus clients per eradicar la desnutrició. 

Per quart any consecutiu, Acció contra la Fam (ACH) i la Federació Espanyola d'Hostaleria (FEHR) s'uneixen per lluitar contra la desnutrició infantil a través de la campanya Restaurants contra la fam. Tots els bars, restaurants o cafeteries que desitgin inscriure's en la campanya poden fer-ho fins el 31 de juliol.

A partir del 15 de setembre i fins el 15 de novembre, tots els establiments participants podran seleccionar d'entre les seves cartes un plat o menú solidari del què es donarà entre 0,50 i 2 euros als programes d'ACH, destinats a treballar contra la desnutrició infantil. D'aquesta manera tant la clientela que escull el plat o menú solidari com els restaurants col·laboren en la lluita contra la fam. En la passada edició hi van participar 535 establiments que van recaptar més de 110.000 euros.

A més, es pot col·laborar enviant un missatge amb la paraula "HAMBRE" al 28010; l'import es destinarà íntegrament als projectes de nutrició infantil. Com en l'anterior edició, el xef Mario Sandoval i el crític gastronòmic Pau Arenós seran els padrins de la campanya, que un any més tindrà el patrocini de Makro, i comptarà amb el suport d'El Periódico de Catalunya com a mitjà de comunicació oficial.

Per inscriure's o veure més informació, podeu accedir al web de restaurants contra la fam.

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari