Fira de la Mediterrània

Manel Camp i Llibert Fortuny durant l'edició 2011 (Foto: Pep Vidal)
Dijous, 08/11/2012 fins Diumenge, 11/11/2012

La 15a edició de la Fira de la Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 8 al 11 de novembre, serà un any més un mercat de noves creacions artístiques, inspirades en la pròpia tradició catalana o aquella més comuna a la riba de la Mediterrània.

A l'edició d'enguany participaran el flamenc Andrés Marín, amb l'espectacle Tuétano, la balladora Concha Vargas, la cantant La Macanita, el premi Nacional de Cultura, Iñaki Lacuesta, entre d'altres.

A més, com a noms internacionals, destaquen la cantant israeliana Noa amb el Solis String Quartet, la formació polonesa Kroke, Brams i la Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga, Niño Josele, El Pont d'Arcalís i La Carrau, que hi celebrarà el 15è aniversari.

Com a mercat que és, l’objectiu principal de la Fira és facilitar la contractació dels espectacles programats per part dels programadors inscrits. El nombre de propostes artístiques acostuma a girar al voltant del centenar entorn als espectacles de música, teatre i dansa, els espectacles per al públic adult i també per al públic familiar i els espectacles d’escenari i també propostes itinerants de carrer.

Més informació

Data: 

Dijous 08 nov

Hora: 

09:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@firamediterrania.cat