Salut Mental i Serveis Socials. La importància dels recursos socials en el funcionament de la Xarxa de Salut Mental a les comarques gironines

Capçalera Campus Arnau
Dijous, 17/10/2013

DIXIT Girona planteja el binomi salut mental i serveis socials com a tema central de la seva propera conferència, que tindrà lloc el proper 17 d'octubre, a càrrec de Claudi Camps, director assistencial de la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de les comarques gironines.

El conferenciant parlarà de la importància dels recursos socials en el funcionament d'aquesta xarxa. La Xarxa de Salut Mental a les comarques gironines s’ha erigit com a model d’eficiència en aspectes com la tasca preventiva, la importància del treball comunitari, les actituds dels professionals o l’elevat grau de coordinació entre serveis.

Durant la conferència, adreçada principalment a professionals de la intervenció social, Claudi Camps exposarà el paper clau que tenen els agents i les estructures dels serveis socials en l'èxit del funcionament de la Xarxa.

Data: 17 d’octubre de 2013 a les 17 h.

Lloc: Auditori Josep Irla (Edifici Generalitat de Catalunya a Girona). Plaça Pompeu Fabra, 1. Girona.

Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia omplint el següent formulari en línia.

Organitza: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, amb el suport de l'Obra Social "la Caixa".

Data: 

Dijous 17 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
dixit.girona@xcampusarnau.org