La primavera a Torre Jussana: 15 accions formatives per a la millora associativa

F Pere Tarrés
 Font: Torre Jussana
S'ha programat un total de 15 propostes formatives gratuïtes i especialitzades
 Font: Lisa
Els cursos, tallers i xerrades proposats permeten realitzar itineraris temàtics

La primavera a Torre Jussana: 15 accions formatives per a la millora associativa

F Pere Tarrés

Resum: 

Van dirigides, principalment, a les juntes directives, les persones associades i els equips tècnics de les entitats.

Torre Jussana estrena una nova oferta formativa per aquest propers mesos de primavera. En concret, ha programat un total de 15 propostes formatives gratuïtes i especialitzades per a l’abril, el maig i el juny, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. Van dirigides, principalment, a les juntes directives, les persones associades i els equips tècnics de les entitats.

L’objectiu principal d’aquestes formacions és ajudar en la millora dels quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació com són la intenció, la participació, l’acció i la gestió. Els cursos, tallers i xerrades proposats permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions com la posada en marxa i l'avaluació dels projectes, la gestió jurídica, fiscal i econòmica o temes relacionats amb la participació i la comunicació.

Entre les novetats que es proposen des de Torre Jussana per aquesta primavera, destaca el curs 'El secret de les associacions que enamoren', que pretén reflexionar sobre com aconseguir la implicació i el compromís de la base social. A més, les xerrades sobre el nou reglament europeu de protecció de dades, la gestió econòmica i fiscal de l’associació i el certificat digital: què, com i perquè? complementaran l’oferta formativa.

Formació al territori, de la mà del Pla de Barris

En aquesta oferta formativa, Torre Jussana continua amb la col·laboració amb el Pla de Barris de Barcelona, una iniciativa municipal que posa en marxa accions socials, econòmiques i urbanes per millorar els barris que més ho necessiten. En el marc d’aquesta col·laboració, l’oferta de formació bàsica és durà a terme en aquells territoris en els quals s'està implementant el Pla de Barris.

Afegeix un comentari nou