“Imagina’t Barcelona”: la diversitat cultural

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

“Imagina’t Barcelona”: la diversitat cultural

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Una de les riqueses culturals més destacada de la ciutat de Barcelona és la seva diversitat i el projecte “Imagina’t Barcelona” té com a objectiu sensibilitzar els joves de la seva importància.

El projecte educatiu “Imagina’t Barcelona Col·lecció intercultural” és una iniciativa de la Direcció de Serveis d’Immigració i Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona gestionada per Connectats, una cooperativa especialitzada en la gestió de projectes de comunicació social. Aquest projecte té com a objectiu sensibilitzar els joves sobre una de les riqueses més grans de la ciutat de Barcelona: la seva diversitat. S’ha dut a terme en diferents instituts de la ciutat a través de tallers participatius.

La diversitat cultural és un dels actius més importants de Barcelona

Durant aquesta experiència els alumnes de secundària de l’Institut Montjuïc de Sants-Montjuïc i el Barcelona Congrés de Nou Barris, han treballat la diversitat cultural des de diferents punts de vista, tallers fotogràfics i a través d’accions, de l’observació i d’intervencions artístiques al carrer.

Ràdio oberta i exposició

Si voleu saber-ne més sobre l’experiència “Imagina’t Barcelona” podeu consultar el seu blog o bé assistir el dia 5 de maig a la Biblioteca Francesc Candel a la tertúlia radiofònica en directe on participaran els alumnes protagonistes dels dos instituts.

Aquest mateix dia s’inaugurarà una exposició on es recull el treball creatiu del grup d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Barcelona-Congrés durant els quatre mesos en que s’ha desenvolupat el projecte.

Afegeix un comentari nou