Ajuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya un lot solidari!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ajuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya un lot solidari!

Resum: 

Xarxanet.org vol saber l'opinió dels seus visitants i usuaris per tal de continuar millorant el portal. Només per col·laborar i omplir el qüestionari entraràs en el sorteig de 3 lots solidaris d'Intermón Oxfam.

Per tal de continuar millorant, xarxanet.org vol saber la teva opinió i les teves necessitats respecte el món de les associacions i el voluntariat. Col·labora i dóna la teva opinió omplint aquest breu qüestionari!

Fes el qüestionari!

Guanya un lot solidari!

Pel sol fet d'omplir el qüestionari entraràs en el sorteig de 3 lots solidaris d'Intermón Oxfam. El sorteig es realitzarà el dia 2 d'abril i es comunicarà a les persones guanyadores a través de correu electrònic.

Què és xarxanet.org?

Xarxanet.org és un projecte web gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya. És un projecte impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (Generalitat de Catalunya – Departament de Benestar Social i Família).

El web informa sobre l’actualitat del món de les entitats i el voluntariat, ofereix recursos i serveis d’assessorament a les entitats i és el punt de trobada del món associatiu català.


Nota sobre el qüestionari:

Es garanteix l'anonimat i el secret de les respostes tot respectant el secret estadístic i la protecció de dades personals.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou