El Banc dels Aliments busca 20.000 voluntaris per al Gran Recapte 2014

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Banc dels Aliments busca 20.000 voluntaris per al Gran Recapte 2014

Resum: 

La nova edició de la campanya tindrà lloc els propers 28 i 29 de novembre.

El Gran Recapte organitzat pel Banc dels Aliments arriba enguany a la sisena edició amb la finalitat de donar resposta a la precarietat alimentària de les persones més necessitades de Catalunya. L’objectiu és assolir els 20.000 voluntaris, 5.000 més que l'any passat, per tal d'augmentar el nombre d'aliments recaptats.

En una roda de premsa celebrada el dijous 2 d'octubre a Barcelona, els organitzadors van presentar la campanya que enguany té per lema "Tu el pots fer gran" i que compta amb la participació d'actors de renom com Blanca Portillo , Toni Albà , Lluís Soler , Marta Marco , Fermí Reixach , Paul Berrondo i Queco Novell.

Els ciutadans que ho vulguin poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors, Aquests estaran repartits per els 2.000 punts de recollida que el Banc dels Aliments habilitarà en mercats i supermercats de tot el territori català els dies 28 i 29 de novembre.

D'altra banda, qui ho vulgui també pot fer donacions d'aliments online.

En la campanya de l'any passat, els Bancs d'Aliments de Catalunya van aconseguir recollir més de 3 milions de quilos de productes bàsics, que van ser repartits entre els més d’un milió i mig de persones que viuen en risc d’exclusió social a Catalunya.

Afegeix un comentari nou