Lliurament dels XX Premis Voluntariat

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Lliurament dels XX Premis Voluntariat

Resum: 

El Casal dels Infants per a l'acció social als barris, la Fundació Privada Servei Solidari per la Inclusió social, Creu Roja Catalunya i la Plataforma per la Llengua, han estat els guanyadors d’aquesta edició.

La commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, organitzada conjuntament pel Departament de Benestar Social i Família, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social, ha estat un homenatge a la tasca que, de manera altruista i desinteressada, duen a terme les persones voluntàries. Tal com va assenyalar el Conseller Josep Lluís Cleries en la cloenda, cal reconèixer l’energia voluntària de tota la gent que estima a la gent i es dóna als altres.

Els Premis Voluntariat, que es van lliurar en el marc de la celebració, reconeixen projectes de voluntariat en diferents àmbits:

L’acte, que es va celebrar a l'Auditòri de Barcelona, va comptar amb l’animació del grup Gospel Viu que va cantar el poema als voluntaris de Miquel Martí i Pol i va retre així un homenatge al poeta i a la seva vídua.

Consulta les fotografies de l'acte a la galeria Flickr

Afegeix un comentari nou