Evelyn Segura: Finançament creatiu i bona comunicació

 Font:
Font:

Evelyn Segura: Finançament creatiu i bona comunicació

Resum: 

Evelyn Segura, Secretària de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), ens explica quins són, segons ella, els reptes de futur de l'associacionisme i el voluntariat.

Caminar cap a la bona comunicació

Sovint ens trobem amb entitats que fan molta i bona feina però pràcticament són desconegudes per la gent, creant-se així una distància innecessària entre el treball de les entitats i la població, principal interessada i beneficiària, a més de potencial voluntària i col·laboradora.

Per un bon futur en l’associacionisme i el voluntariat, primer de tot ens hem de fer entendre, creure’ns el que fem i comunicar-ho amb passió i de forma atractiva. Cal transmetre la feina que fem utilitzant totes les eines disponibles!

Noves eines de finançament

El model de desenvolupament que s’ha seguit fins ara ja no funciona i la situació econòmica actual és crítica. Ens hem de reinventar!

Cal ser imaginatius, saber vendre i posar en valor la feina de les associacions, explicar la importància que té per la societat i la necessitat d’invertir-hi. S’han d’optimitzar recursos, fer projectes atractius, eficients i pensant en l’equilibri entre les necessitats socials i les ambientals. Tot és important i no es pot oblidar cap ingredient per un món agradable per tothom i sostenible.

Torna a la pàgina dels reptes de futur

Comentaris

Per la seva fantastica tasca com a biologa marina

Afegeix un comentari nou