Estrenem la nova secció “Biblioteca” amb més de 150 documents útils per al sector

 Font:
Font:

Estrenem la nova secció “Biblioteca” amb més de 150 documents útils per al sector

Resum: 

Xarxanet.org, un projecte impulsat pel Departament de Benestar Social i Família, estrena una nova secció que recull els principals documents de referència de l’associacionisme i el voluntariat, incloent també apartats d’economia, fiscalitat i gestió de projectes, entre d’altres.

La finalitat de la nova secció és disposar d’una font de coneixement de valor afegit per al sector de les organitzacions no lucratives i el voluntariat. La secció permet buscar, llegir, trobar i descarregar documents de referència respecte l’associacionisme i el voluntariat elaborats per autors i institucions de reconegut prestigi.

A data d’avui la biblioteca ha nascut amb més de 150 documents.Es tracta dedocuments escollits per la seva utilitat, ja sigui perquè ajuden a millorar la gestió de les entitats i el voluntariat o bé perquè ajuden a conèixer els principals debats, reptes i necessitats del sector. D’aquesta manera la secció es dirigeix, per una banda, als professionals i responsables de les entitats i, per l’altra, a alumnes i investigadors que estudien l’associacionisme i el voluntariat des del món acadèmic.

Documents internacionals

Una altra de les característiques és que es recullen documents en català, castellà i anglès, i en un futur també recollirà documents en francès. L’objectiu en aquest cas és estar al dia dels principals debats, reptes i metodologies d’altres països on el sector de l’associacionisme i el voluntariat té una forta presència.

Senzillesa d’estructura i conceptes familiars

L’estructura de la biblioteca és sempre la mateixa, mantenint en tot moment les eines de navegació a la columna dreta, i utilitzant paraules i conceptes que són molt coneguts pel sector. El que s’ha buscat amb aquesta estructura és que els usuaris puguin cercar documents de manera senzilla i entenedora.

Una biblioteca viva

La secció anirà creixent i vol incorporar aportacions dels usuaris de xarxanet.org. D’aquesta manera, i tal com s’anuncia en la mateixa secció, si un usuari troba a faltar documents de referència sobre el sector, els pot fer arribar a través del correu electrònic biblioteca@xarxanet.org.

Consulta la secció biblioteca.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou