El CEESC obre l'enquesta sobre l’Estat de l’Educació Social a Catalunya 2023

Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya
Autor/a: 
CEESC
 Font: CEESC
Cartell de promoció de l'enquesta. Font: CEESC

El CEESC obre l'enquesta sobre l’Estat de l’Educació Social a Catalunya 2023

Autor/a: 
CEESC
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de catalunya

Resum: 

El CEESC posa en marxa la quarta edició de l’InformeES que té l’objectiu d’actualitzar la lectura de la realitat de la professió a Catalunya i de dibuixar l’evolució de la professió a través d’uns indicadors comparables.

Des del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) fan una crida al conjunt de professionals de l'educació social per participar en la recollida de dades que conformaran la que és ja la quarta edició de l'InformeES, que té com a objectiu actualitzar la lectura de la realitat de la professió.

El CEESC vol posar especial atenció a la situació actual de les persones professionals de l'educació social analitzant les dades que s'obtindran sobre l'exercici de la professió al llarg del 2023 i que serviran per saber la realitat professional, comparant-les amb les anteriors tres edicions, i per obtenir informació per continuar treballant en la promoció del reconeixement social i professional de l'educació social amb les diferents administracions, entitats del tercer sector, sindicats i d'altres actors socials.

En aquesta ocasió, també s'amplia la bateria de preguntes pel que fa a temes com ara la periodicitat amb la qual es fa l'avaluació de riscos socials i psicosocials; com es tracta l'assetjament, la violència o la discriminació al lloc de feina; si es fa supervisió d'equips; com es té en compte el Codi deontològic en el desenvolupament de la professió, o la qualitat de les ofertes de treball.

Aquesta enquesta és anònima i confidencial i, per tant, no es recolliran ni publicaran dades personals. La informació recollida serà tractada única i exclusivament per a les finalitats descrites. La data límit per a contestar l'enquesta és el 7 d'abril de 2024, i es pot fer mitjançant aquest formulari.

Més informació

Afegeix un comentari nou