Meritxell, una font d'emocions

Meritxell, una font d'emocions

Resum: 

La Meritxell porta més de dos anys fent de voluntària a la Fundació Amics de la Gent Gran. La paraula amb que defineix el voluntariat és "Emocions" i la millor experiència és veure com les persones a que ajuda la recorden amb un somriure.

Meritxell
Edat: 30 anys
Entitat: Fundació Amics de la Gent Gran

Quants anys portes fent voluntariat?
Una miqueta més de 2 anys.


Per què vas decidir fer voluntariat?
Crec que les petites coses i els petits gestos canvien el món i necessitava aportar el meu granet de sorra. A més a més, tinc molt amor i somriures per repartir!!


Ens pots dir una paraula que defineixi el voluntariat?
Emocions.


Quina banda sonora posaries al teu voluntariat?
“Return to Innocence” de Enigma. Encara que no diria que és una cançó que em recorda únicament al voluntariat, és la cançó que em serveix de motivació en tot el que faig.


La millor experiència amb què t’has trobat fent voluntariat?
Escollir tan sols una experiència és molt difícil! Totes les tardes amb Margarita tenen alguna cosa especial, les Estades d'Estiu són especials pel temps que passem junts i per la intensitat de les emocions, les festes a part de diversió et permeten conèixer a altres voluntaris.
Però potser la millor experiència és veure que em recorden amb un somriure...


Què t’aporta el voluntariat i que aportes a la societat a través del voluntariat?
Compartir el meu temps amb gent gran m'aporta saviesa, tendresa, records que sempre em fan somriure. I sobretot, he après a valorar encara més la importància que tenen per a la nostra societat, malgrat que en moltes ocasions no sigui així. Que aporto jo a la societat? Suposo que demostrar que fer feliç a les persones no costa gens i que un somriure pot canviar moltes coses.

Afegeix un comentari nou