I tu, què en penses?

 Font:

I tu, què en penses?

Resum: 

Què en penses del tercer sector? I del món del voluntariat? I de les entitats que mouen el país? I de les ONG que treballen incansablement? Què en penses de la renovació a les juntes directives, de la captació de fons, dels reptes del sector...? Volem saber què en pensen les entitats de si mateixes.

 Font:

Oriol Toro

Periodista, contacontes i educador.

més articles de Oriol Toro

Què en penses del tercer sector? I del món del voluntariat? I de les entitats que mouen el país? I de les ONG que treballen incansablement? Què en penses de la renovació a les juntes directives, de la captació de fons, dels reptes del sector...? Volem saber què en pensen les entitats de si mateixes. El món no lucratiu ha de tenir veu i ja fa anys que des de Xarxanet.org procurem fer d’altaveu d’un segment de la societat que sovint és oblidat pels grans mitjans. Així mateix, també fa una bona pila d’anys que ens vam proposar saber què opinava el sector i fins ara ho fèiem a través del nostre bloc d’opinió. Ara aquest espai passa a millor vida en pro d’una nova secció, integrada a la pàgina de xarxanet, que ens permetrà donar més visibilitat a tot aquell qui hi vulgui dir la seva.

Des dels inicis del portal, el nostre bloc ha aglutinat opinions i reflexions que han tingut impacte i ressò en diferents espais. Les xarxes han bullit amb alguns dels nostres posts i fins i tot, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, va publicar un llibre amb el recull d’articles i reflexions de la gran Pilar Pujol que originalment s’havien publicat al nostre bloc.

La nostra voluntat és la de seguir servint al sector amb opinions, reflexions i interpel·lacions directes a la línia de flotació de les entitats. La nova secció convida a tothom a participar: càrrecs directius, persones voluntàries, personal tècnic de les entitats, associats o simplement gent amb coses a dir! Per créixer ens hem d’aturar i pensar i què millor per algú que saber què en pensen els seus contemporanis?

Així doncs, benvinguda nova secció, benvingut nou disseny i ara... a opinar!

Etiquetes: