3r Fòrum sobre Inclusió Social i Ciutadania

3r Fòrum sobre Inclusió Social i Ciutadania

Resum: 

La Fundació SER.GI celebra el 12 de juny una nova edició d’aquest espai de trobada i reflexió del món socioeducatiu.

En aquesta tercera edició la jornada se centrarà en la mobilització social i com generar aliances entre professionals, entitats i moviments socials per a la lluita pels drets socials.

Durant el matí, Quim Brugué, Ada Colau i Carlos Sànchez-Valverde conversaran sobre la situació actual i quins són els reptes als quals cal donar resposta per millorar la interrelació entre els diferents agents. A la tarda, les persones assistents podran participar en un del tres grups de treball programats, un espai on la Fundació Marianao, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i 9barris aculls explicaran, respectivament, les seves experiències de participació i mobilització ciutadana.

L’acte tindrà lloc el 12 de juny al Centre Cívic Ter (C. Can Sunyer, 46 – Girona). Per assistir-hi, només cal realitzar la inscripció abans del 7 de juny i abonar 20€ (dinar inclòs).

Programa

11.00h Acollida

11.15h Presentació

11.30h Diàleg inaugural

  • Quim Brugué, llicenciat en Ciències Econòmiques, membre de l’IGOP i exdirector general de Participació Ciutadana del Departament de Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya
  • Ada Colau, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca
  • Carlos Sánchez-Valverde, educador social, llicenciat en Història Contemporània, doctor en Pedagogia per la UB i exmembre de la Junta de Govern del CEESC

14.00h Dinar

15.00h Grups de treball

  • Amb la generació jove actual. L’experiència de la Fundació Marianao
  • Per un habitatge digne. L’experiència de la PAH
  • La convivència als barris i ciutats. L’experiència de 9barris acull

17.00h Pausa

17.15h Conclusions i propostes

Conclusions del 2n Fòrum Inclusió Social i Ciutadania: construint respostes

Afegeix un comentari nou