Arriba la Barcelona de les solucions

F Pere Tarrés

Arriba la Barcelona de les solucions

F Pere Tarrés

Resum: 

El proper 26 de maig tindrà lloc a la capital catalana un esdeveniment que té com a objectiu donar a conèixer i compartir experiències positives que donin resposta als reptes de la ciutat.

El món és dels que el canvien. Amb aquesta idea arriba a Barcelona una jornada plena de solucions innovadores aplicades amb èxit per la ciutadania i que donen resposta a molts dels reptes de la ciutat des dels seus diferents àmbits.

Pensat per i per als ciutadans i ciutadanes residents a Barcelona, l'esdeveniment, que tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona el proper 26 de maig, posa també el seu focus d'atenció en el capital humà, els herois que amb el seu esforç dinamitzen la societat de la qual formen part.

La jornada compta amb diferents suports dins de la societat barcelonina com ara l'Obra Social La Caixa, Arrels Fundació, ESADE Fundació, Ashoka, l'Associació afí Reporters d'Espoirs, ObservaRSE o Barcelona Actua.

Noms com la investigadora Luz Rello, l'editor Joan Tarrida, l'emprenedora social Ana Bella, el gerent d'Starlab Barcelona Stephen Dunne, la doctora Fàtima Núñez o els periodistes Xavier Vidal-Folch, Lluís Foix, Tomàs Molina o Elisenda Camps també formaran part de la jornada.

L'esdeveniment està impulsat per l'associació En Positivo, una entitat sense ànim de lucre que fa 8 anys que va engegar el seu portal de notícies i promou una nova visió constructiva del periodisme traslladant la seva filosofia proactiva a aquest gran esdeveniment.

Aquelles persones que estiguin interessades ja poden fer la seva inscripció. L'assistència és gratuïta però les places són limitades.

Per a més informació, podeu contactar amb Mariona Missé al telèfon 932118487.

Afegeix un comentari nou