Coneix les novetats de les subvencions de la DGACC

F Pere Tarrés
 Font: Sergio Pérez
S'hi presentaran les principals novetats d’aquest ajuts, en especial els destinats a projectes i activitats que inclou la línia F. Foto: Sergio Pérez
 Font: DGACC
Se subvencionen els programes de caràcter comunitari, de promoció del voluntariat i enfortiment de l'associacionisme, i de promoció i reconeixement del poble gitano. Foto: DGACC

Coneix les novetats de les subvencions de la DGACC

F Pere Tarrés

Resum: 

Dues sessions informatives serviran per explicar les principals característiques de la convocatòria, en especial dels projectes i de les activitats que inclou la línia F.

En motiu de l’obertura de la convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies organitza dues sessions informatives per presentar les principals novetats d’aquest ajuts, en especial els que van destinats als projectes i les activitats que inclou la línia F.

Les sessions informatives tindran lloc el proper dilluns 29 de juliol a les 12.15 hores i el dimecres 31 de juliol a les 16.00 hores a la Sala d’Actes del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de Barcelona (Passeig del Taulat, 266-270). En aquesta que convocatòria se subvencionen els programes de caràcter comunitari, de promoció del voluntariat i enfortiment de l'associacionisme, i de promoció i reconeixement del poble gitano. Per assistir a qualsevol de les sessions informatives, cal fer la inscripció a través d’aquest formulari.

Activitats i projectes subvencionables
  • F.1 Activitats de caràcter cívic i comunitari (de caràcter anual).
  • F.2 Projectes de foment i promoció del voluntariat (de caràcter pluriennal).
  • F.3 Projectes d’acció comunitària inclusiva per lluitar contra l’exclusió social (de caràcter pluriennal).
  • F.4 Projectes per a la promoció del reconeixement, la participació, la inclusió social i la igualtat de tracte del poble gitano a Catalunya (de caràcter pluriennal).
  • F.5 Projectes per a l’enfortiment de l’associacionisme (de caràcter pluriennal).
  • F.6 Activitats formatives vinculades al Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya (de caràcter anual).
Convocatòria i bases

Les bases per la convocatòria ordinària de subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies al DOGC (ORDRE TSF/127/2019, de 27 de juny) es van publicar el passat 2 de juliol. Per a totes les entitats interessades en presentar projectes o activitats, el termini de presentació del formulari de sol·licitud finalitza el divendres 9 d’agost, inclòs.

Afegeix un comentari nou