El Baix Llobregat mapeja les iniciatives d'emprenedoria social

Associació per a Joves Teb

El Baix Llobregat mapeja les iniciatives d'emprenedoria social

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Municipis i entitats impulsen diferents accions per enxarxar i enfortir les iniciatives d'innovació social i col·lavorativa de la comarca.

L'any 2015 es va crear la Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat amb la misió de generar una comunitat interrelacionada de persones i agents que aposti per uns valors i unes pràctiques vinculades a una economia social innovadora i solidària al Baix Llobregat. Està integrada per sis municipis (Sant Feliu, Sant Boi, Viladecans, El Prat, Cornellà i Sant Joan Despí) i dues entitats (Innobaix i el Consell Comarcal del Baix Llobregat).

La XISC treballa ara en diferents projectes que persegueixen posar en valor els actors de l'emprenedoria social i solidària del Baix Llobregat. Un d'ells és el mapeig de tots aquests agents i actors que desenvolupen projectes d'emprenedoria social i innovació social a la comarca. Per crear un mapa exhaustiu busca la complicitat de tothom. Si coneixes iniciatives d'emprenedoria social, d'economia solidària i d'innovació social al Baix Llobregat els pots fer arribar la informació a l'adreça tic@santfeliu.cat.

La XISC vol enfortir iniciatives d'innovació social existents així com ajudar a crear-ne de noves

A més de crear un directori amb iniciatives existents, aquesta xarxa també vol ajudar a crear-ne de noves. Amb aquest objectiu impulsarà un programa per afavorir la creació i realització d'iniciatives socials innovadores. Inclourà vuit setmanes de prototipatge de productes o serveis socials amb emprenedors/ores del Baix Llobregat i un premi: la realització d'una campanya de crowdfunding. Aviat donaran a conèxer més informació del programa.

Afegeix un comentari nou