El Banc dels Aliments necessita 25.000 voluntaris per al Gran Recapte 2015

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Banc dels Aliments necessita 25.000 voluntaris per al Gran Recapte 2015

Resum: 

La iniciativa, que arriba a la setena edició, se celebrarà els dies 27 i 28 de novembre en més de 2.000 mercats i supermercats de Catalunya.

Per setè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d’Aliments amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per fer-ho possible els dies 27 i 28 de Novembre seran necessaris 25.000 voluntaris per als prop de 2.500 punts de recollida habilitats a supermercats i mercats d'arreu de Catalunya.

El passat 1 d'octubre va tenir lloc la presentació d'aquesta nova edició que té com a lema "Tu el fas gran". Durant l'acte, el president del Banc d'Aliments de Barcelona, Eduard Arruga, va remarcar el paper de les persones voluntàries ja que “Els bancs dels aliments necessiten establir ponts entre les persones beneficiàries i els donants, i aquests ponts són els voluntaris que fan possible el Gran Recapte". L'objectiu d'enguany és igualar les més de 4.000 tones d'aliments recollides l'any passat i a ser possible, superar-les.

Els ciutadans que ho vulguin poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors, Aquests estaran repartits per els prop de 2.500 punts de recollida que el Banc dels Aliments habilitarà en mercats i supermercats de tot el territori català els dies 27 i 28 de novembre.

D'altra banda, qui ho vulgui també pot fer donacions d'aliments online.

En la campanya de l'any passat, els Bancs d'Aliments de Catalunya van aconseguir recollir més de 4.000 tones de productes bàsics, que van ser repartits entre els més d’un milió i mig de persones que viuen en risc d’exclusió social a Catalunya.

Per a més informació

Afegeix un comentari nou