El Fòrum ‘Voluntariat en el món àrab’ assoleix els seus objectius i impulsa noves col·laboracions

Fundació Catalunya Voluntària
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Font: Fundació Catalunya Voluntària

El Fòrum ‘Voluntariat en el món àrab’ assoleix els seus objectius i impulsa noves col·laboracions

Fundació Catalunya Voluntària

Resum: 

La Fundació Catalunya Voluntària organitza amb èxit una trobada internacional per engegar projectes de voluntariat als països àrabs.

Del 29 d’abril al 4 de maig ha tingut lloc, a Vilanova i la Geltrú i a Barcelona, el I Fòrum Internacional ‘Voluntariat en el món àrab – Reptes i oportunitats’, organitzat per la Fundació Catalunya Voluntària-FCV amb l’objectiu de crear noves oportunitats de voluntariat, de mobilitat i d’aprenentatge intercultural.

Durant el fòrum es va fer èmfasi a crear una estructura que, ben aviat, permeti realitzar nous projectes de voluntariat, d’intercanvi i de formació, i que reforci la col·laboració entre la societat civil d’Europa i dels països àrabs. La trobada també ha fet possible d’identificar alguns dels reptes i de les oportunitats de col·laboració, de manera que ara serà més fàcil començar a treballar conjuntament, amb la finalitat d'assolir objectius comuns, com són la promoció del voluntariat com a eina per al desenvolupament personal i per a l'empoderament juvenil.

Després dels primers dies de reunions de treball i d’intercanvis d'experiències a Vilanova i la Geltrú, els participants al Fòrum es van desplaçar dijous 2 de maig a Barcelona, on van presentar projectes de voluntariat a Tunísia, el Líban i Kuwait, ja oberts a la participació de voluntaris i voluntàries de Catalunya.

Si voleu rebre més informació sobre les accions de voluntariat que es poden realitzar als països àrabs, podeu enviar un email a projectes@catalunyavoluntaria.cat.

Afegeix un comentari nou