El lliurament del Premi Voluntariat i dels Premis de Civisme, a punt!

F Pere Tarrés
Guardons Premi Voluntariat
El Premi Voluntariat suposa el reconeixement públic de l’entitat guanyadora i del seu projecte
Imatge Premis de Civisme
Els Premis de Civisme volen estimular entitats que proposin reflexions, actuacions i millores en el seu entorn

El lliurament del Premi Voluntariat i dels Premis de Civisme, a punt!

F Pere Tarrés

Resum: 

L’esdeveniment reconeixerà entitats, projectes i treballs de millora de l’impacte del voluntariat en la societat o que tractin valors cívics.

L’acte de lliurament del Premi Voluntariat i dels Premis de Civisme ja té data. Serà el proper dijous 26 d’abril a les 17.30 hores a Barcelona, a la Sala Gran del Palau de Pedralbes (Av. Diagonal, 686). Organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, l’esdeveniment reconeixerà entitats, projectes i treballs de millora de l’impacte del voluntariat en la societat o que tractin valors cívics.

El Premi Voluntariat, en la seva 24a edició, premia el millor dels projectes presentats a la convocatòria i suposa el reconeixement públic de l’entitat guanyadora i del seu projecte. Al mateix temps, constitueix també un acte de gratitud de la tasca de les entitats que implementen els seus projectes des del voluntariat i de les persones voluntàries que, amb la seva actuació, són capaces de transformar l’entorn que els envolta.

Els Premis de Civisme tenen per objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores en el seu entorn. Estan formats pel Premi Serra i Moret, el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil, el Premi Civisme als Mitjans de Comunicació, el Premi Civisme a la Innovació i el Premi Ciutadania i Virtut Civil.

L’aforament és limitat i cal inscriure’s per assistir-hi.

Més informació

Afegeix un comentari nou