Ho farem junts: feu-vos voluntaris del Gran Recapte d’Aliments 2012

Ho farem junts: feu-vos voluntaris del Gran Recapte d’Aliments 2012

Resum: 

La Fundació Banc dels Aliments fa una crida per captar 10.000 persones voluntàries que atenguin els 750 punts de recollida que s’instal·laran arreu del país el 30 de novembre i 1 de desembre.

Donat l’agreujament de la situació actual, l’entitat s’ha marcat com objectiu per a aquesta quarta edició recollir 1.400.000kg d’aliments bàsics, i d'aquesa forma donar suport a més d’un milió i mig de persones que pateixen mancances alimentàries a Catalunya.

Per tal d’assolir aquesta fita i arribar a les 10.000 persones, els organitzadors han llançat un espot amb persones que expliquen que representa per a elles forma part d’aquesta iniciativa solidària.

Com col·laborar amb el Gran Recapte d’Aliments 2012

Totes aquelles persones que vulgueu participar en aquesta campanya podeu fer la vostra inscripció a través de la web del Banc dels Aliments. Allà podreu seleccionar el punt de recollida més proper, 750 mercats i supermercats de Catalunya, i el torn que millor us vagi, d’unes 3 ó 4 hores de durada. Per evitar alguns problemes de coordinació, només us podreu anar apuntant a aquells punts que ja tinguin un/a coordinador/a. Si no hi trobeu cap punt que us interessi, ho podeu tornar a intentar d’aquí unes setmanes, que ja hi haurà de ben segur més oferta. En aquest sentit, també us podeu animar a ser coordinadors i gestionar un grup de 10-15 persones durant aquests dos dies.

Afegeix un comentari nou