I si el drac fossis tu?

 Font:
Font:
 Font:
Font:

I si el drac fossis tu?

Resum: 

Aquest és el lema de la nova campanya de Sant Jordi de la Fundació Ires, una campanya que trasllada el protagonisme als que necessiten ser escoltats.

Un any més, la Fundació Ires aprofita la diada de Sant Jordi per aconseguir beneficis destinats a lluitar contra la pobresa i en favor de la inclusió social a través de l'empoderament dels col·lectius més vulnerables. No es tracta d'ajudar-los puntualment sinó de capacitar les persones perquè puguin sortir de la situació en que es troben pel seu propi peu.

Enguany, la recaptació obtinguda per la venda de roses es destinarà al dispositiu Aferra't: Infants invisibles que treballa per ajudar als infants i famílies que pateixen situacions de violència i evitar la transmissió generacional d'aquesta situació.

La novetat d'aquest any serà la rosa-conte, una rosa que inclou una llegenda de Sant Jordi amb un final diferent. I és que, amb el simple gest de regalar una rosa, tots podem ser Sant Jordi durant un dia i alliberar els que més ho necessiten dels problemes que pateixen.

Qui estigui interessat en regalar una rosa per una causa ho pot fer visitant el Passeig de Gràcia 68-70 de Barcelona durant el dia de Sant Jordi.

Les empreses que estiguin interessades en participar en la causa poden posar-se en contacte a través del correu electrònic jordibastida@fundacioires.org o del telèfon 93 486 47 50 / 609 74 28 15

Per a més informació

Afegeix un comentari nou