IX Fira d’entitats de Girona

 Font:
Font:

IX Fira d’entitats de Girona

Resum: 

El proper dissabte 17 d’octubre es celebrarà la IX Fira d’Entitats de Girona pel Voluntariat; un punt de trobada per entitats d’àmbits molt diversos que conflueixen per la seva tasca pel foment del Voluntariat a Catalunya.

A la Fira d'Entitats pel Voluntariat de Girona les entitats difonen els seus projectes i activitats a les persones que encuriosides passegen per la plaça. Al llarg del dia, els membres de les entitats que participen en l'esdeveniment expliquen bones experiències viscudes i informen, a aquelles persones que s'interessen sobre com començar el camí pel món del voluntariat.
Així, entitats, bones experiències i persones voluntàries es troben en un espai on s'aconsegueix visibilitzar la xarxa social de voluntariat que existeix a Girona. A més, durant la jornada es duen a terme activitats d’animació per a grans i petits i, a més, moltes persones aprofiten l'ocasió per apuntar-se a col.laborar amb algun projecte que els enresqui. L'any passat hi van participar unes 56 entitats...te la perdràs?

Els objectius d’aquesta fira són:
  • Sensibilitzar la població per fer-se Voluntària.
  • Donar a conèixer les entitats i els seus projectes.
  • Promocionar el Voluntariat.
  • Potenciar el treball en xarxa entre les entitats.
Dia: Dissabte, 17 d´octubre de 2009
Hora: de 10h a 14h. *Recordeu que per assignar-vos el vostre lloc, les entitats cal que hi sigueu a les 9h.
Lloc: Plaça Salvador Espriu (costat Mercat del Lleó)
Organitza: Federació Catalana Voluntariat Social-Ut Girona.
Per a més informació: 972 22 79 11/ girona@federacio.net

Afegeix un comentari nou