Últims dies per fer arribar les propostes per a l’Associa’t 2019

F Pere Tarrés
 Font: Associa't a la Festa
L'Associa’t a la Festa 2019 tindrà lloc en el marc de les festes de La Mercè el 21 i 22 de setembre a Barcelona. Foto: Associa't a la Festa
 Font: Associa't a la Festa
Diverses ràdios comunitàries de la ciutat de Barcelona oferiran, un any més, una programació en directe. Foto: Associa't a la Festa
 Font: Associa't a la Festa
S'’ha posat a disposició de les associacions una guia amb els criteris de participació. Foto: Associa't a la Festa

Últims dies per fer arribar les propostes per a l’Associa’t 2019

F Pere Tarrés

Resum: 

Aquest punt de trobada serveix per donar visibilitat a la pluralitat dels projectes associatius de la ciutat de Barcelona.

Fins el 26 d’abril estarà obert el període de sol·licituds de participació per a l'Associa’t a la Festa 2019 que tindrà lloc en el marc de les festes de La Mercè el 21 i 22 de setembre a Barcelona. Les associacions i entitats de la capital catalana ja poden presentar propostes lúdiques i comunitàries per formar part del programa d’activitats de la plaça de Catalunya a través de l’apartat Convocatòria 2019 de la pàgina web de l’organització.

Aquesta serà el quart any de l’Associa’t a la Festa, un nou punt de trobada per donar visibilitat a la pluralitat dels projectes associatius de la ciutat. S’ha posat a disposició de les associacions una guia amb els criteris de participació i tota la informació referent a l’esdeveniment. Una edició que arriba amb un nou espai dedicat a projeccions, una pantalla on s’hi projectaran pel·lícules, documentals i materials audiovisuals que presentaran les pròpies entitats, associacions i col·lectius de la ciutat que així ho desitgin.

Pendents dels auriculars

Diverses ràdios comunitàries de la ciutat de Barcelona oferiran, un any més, una programació en directe des del bell mig de la plaça de Catalunya. A l’espai de comunicació de l’Associa’t a la Festa s’hi instal·larà durant dos dies un estudi de ràdio i televisions des d’on es viurà en directe i en ‘streaming’ què passa a la plaça. Amb ràdios comunitàries de la ciutat que emetran programes sobre associacionisme, amb entrevistes a entitats, actuacions i debats temàtics.

Afegeix un comentari nou