Ja us podeu inscriure com a voluntaris de la Marató de TV3!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ja us podeu inscriure com a voluntaris de la Marató de TV3!

Resum: 

Des d'avui dia 22 d'octubre fins al 2 de novembre podeu apuntar-vos per ser voluntaris de la Marató de TV3 del proper 13 de desembre dedicada a la diabetis i l'obesitat.

Els més de 2.000 voluntaris que cada any participen amb el seu compromís i el seu temps en el desenvolupament de la Marató de TV3 en les quatre seus telefòniques d’arreu de Catalunya poden inscriure’s a través de l'espai web habilitat entre els dies 22 d’octubre a partir de les 10 del matí i fins el dia 2 de novembre a les 12 del migdia.

La inscripció permet escollir la tasca que es vol fer, el torn horari i la seu territorial on es vol participar, així com les dates i els llocs de formació de la campanya 2015. Atès que, a diferència d'altres edicions, hi ha canvis en els horaris d’alguns torns és molt important llegir atentament les instruccions. Com a novetat d'enguany és obligatòria l'assistència a la formació per a aquelles persones la tasca de les quals està relacionada directament amb la butlleta (atenció telefònica, caps de taula, separadors i protocol) i que l’any 2014 no van participar-hi.

Per a tothom, un cop realitzada la inscripció, es podrà consultar i refrescar informació amb els elements de reforç de la formació (vídeo i pdf).

Per altra banda, ja està en marxa la campanya de divulgació de La Marató a les escoles, amb conferències informatives adreçades a alumnes d’entre 12 i 16 anys de tots els centres educatius del país. L’objectiu és donar a conèixer als joves la realitat que es planteja en La Marató d’enguany i promoure l’interès en la participació social de caire solidari.

La diabetis i l'obesitat

La 24è edició de la Marató es focalitzarà en la diabetis i l'obesitat, les dues malalties metabòliques que afecten a més catalans i catalanes. Segons els experts, la diabetis, que provoca la presència de nivells elevats de sucre a la sang, afecta aproximadament el 14% de la població de Catalunya, la meitat de la qual ho desconeix. D'altra banda, l'obesitat és un problema cada vegada més freqüent en la població mundial i s'estima que l’índex d’obesitat entre la població infantil s’ha triplicat en els darrers 15 anys i que un nen obès acabarà sent un adult malalt.

L'objectiu per aquesta 24è edició de la Marató es mantenir el grau d'implicació de la ciutadania catalana i igualar o superar els 8.864.016 € recaptats durant la darrera edició, que va estar dedicada a les malalties del cor.

Afegeix un comentari nou