La contribució del Tercer Sector al lloguer social

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La contribució del Tercer Sector al lloguer social

F Pere Tarrés

Resum: 

La jornada tindrà lloc el proper dimarts 26 de gener dins del cicle de debats "Catalunya Social" organitzat per la Taula del Tercer Sector.

Quin paper juga el Tercer Sector Social en els lloguers socials? Fins a quin punt les entitats poden contribuir en aquesta causa? Un nou debat del cicle Catalunya Social de la Taula del Tercer Sector aborda aquestes i altres qüestions el proper 26 de gener a l'Ateneu Barcelonès de la capital catalana. La xerrada comptarà amb la presència de tres experts d'entitats socials com són l'Enric Arqués, president de Fòrum Salut Mental, la Marta Olaria, tècnica d'incidència política d'Arrels Fundació i el Xavier Mauri, director de la Fundació Hàbitat3.

D'altra banda, durant la jornada tindrà lloc la presentació del dossier "La contribució del Tercer Sector al lloguer social" a càrrec de Carme Trilla i Francesc Sutrias, presidenta i vocal del Patronat de la Fundació Hàbitat3.

L'acte estarà moderat per el periodista Albert Solé, del Diari Ara.

El Cicle de Debats ‘Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector’, proposa una activitat mensual per donar a conèixer millor els dossiers temàtics que es difonen des del tercersector.cat.

Inscripcions

Aquelles persones que estiguin interessades en participar han de fer la inscripció online abans del dia del debat.

Afegeix un comentari nou