La DGACC publica una guia per presentar els projectes a la línia F de la COSPE

Fundació Pere Tarrés - Transversal
Autor/a: 
Maria Bombardó Soro
La guia i la subvenció van dirigides als programes de polítiques socials.  Font: Pexels
La guia i la subvenció van dirigides als programes de polítiques socials. Font: Pexels

La DGACC publica una guia per presentar els projectes a la línia F de la COSPE

Autor/a: 
Maria Bombardó Soro
Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Les entitats que tenen projectes que encaixen en la línia F de la COSPE ja poden sol·licitar les subvencions, i la DGACC ha publicat una guia on s'explica com fer-ho.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya ha publicat una guia per presentar els projectes de subvenció dels programes de la COSPE 2022 (Convocatòria Ordinària per a Subvencions per a projectes i activitats a entitats de l’àmbit de polítiques socials). A la convocatòria s’hi poden adherir els programes de promoció de l’associacionisme veïnal, el voluntariat, el reconeixement del poble gitano i l’impuls de la formació.

Concretament, la guia exposa informació en relació amb la finalitat i els objectius de les línies F de la COSPE. És un recurs que permet a les entitats valorar si el seu projecte encaixa en alguna de les accions que aquesta línia contempla, i, en cas afirmatiu, quins factors s’han de tenir en compte en la redacció del projecte.

Les accions subvencionables que encaixen dins la línia F són quatre, totes elles de caràcter anual: Activitats de caràcter cívic i comunitari de l’associacionisme veïnal, projectes de foment i promoció del voluntariat, projectes per a la promoció del reconeixement, la participació, la inclusió social i la igualtat de tracte del poble gitano a Catalunya, i activitats formatives vinculades al Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya.

Si alguna entitat compta amb un programa que entra dins d’alguna d’aquestes línies d’acció, haurà de seguir la guia per presentar-lo a la subvenció en la convocatòria ordinària de la COSPE que es va presentar el passat 7 d’abril de 2022. Les organitzacions tenen fins les 15h del dia 4 de maig per presentar les seves sol·licituds en aquest enllaç, on també es troben les bases de la convocatòria.

Afegeix un comentari nou