La infància no pot esperar, implica't!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La infància no pot esperar, implica't!

Resum: 

La FEDAIA engega una campanya amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre les necessitats dels infants i convidar a la societat a mullar-se.

Els infants no poden esperar perquè allò que no fem per ells avui, tindrà conseqüències demà, i repercutirà en el seu futur i en el conjunt de la societat. Es tracta d'un dels missatges principals de la campanya La infància no pot esperar que la FEDAIA va posar en marxa el passat 14 d'octubre.

Aquesta iniciativa busca conscienciar sobre les necessitats dels infants, explicar per què aquesta etapa és decisiva per al desenvolupament de les persones i les repercussions que comporta així com animar als ciutadans a aportar el seu gra de sorra per capgirar la situació.

Els professionals de la FEDAIA constaten que haver experimentat pobresa durant la infantesa té conseqüències negatives que persisteixen tota la vida i condicionen el futur de les persones.

La campanya compta amb un vídeo promocional que posa l'accent en el fet que malgrat els esforços que s'han fet els darrers anys, les necessitats de la infància segueixen sent invisibles per a la societat.

La campanya es pot seguir a Twitter sota les etiquetes #LaInfanciaNoPotEsperar o #LaInfanciaNoPuedeEsperar.

Per a més informació podeu consultar el web de la campanya.

Afegeix un comentari nou