La presentació de l’informe ‘El Panoràmic’ ja té data

F Pere Tarrés
 Font: Càritas Girona
Tindrà lloc el dijous 20 de setembre a les 18.00 hores al Reial Cercle Artístic de Barcelona

La presentació de l’informe ‘El Panoràmic’ ja té data

F Pere Tarrés

Resum: 

Es faran públiques les dades obtingudes i comptarà amb una conversa al voltant de l’estat actual del teixit associatiu català.

L’acte de presentació de l’informe ‘El Panoràmic’ 2017 ja té data. Tindrà lloc el dijous 20 de setembre a les 18.00 hores al Reial Cercle Artístic (Carrer dels Arcs, 5) de Barcelona i comptarà amb tres moments principals. Primerament es farà la presentació de les dades obtingudes en aquesta edició de la macro enquesta en què hi ha participat més de 2.000 entitats d’arreu del territori català. Seguidament, l’Elisenda Rovira i en Jordi Mir conversaran al voltant de l’estat actual del teixit associatiu davant de les persones assistents. L’acte acabarà amb els reptes de futur del projecte i les propostes per al proper any.

Les persones interessades en assistir a l’acte, cal que s’inscriguin en la presentació a través del formulari que l’organització ha posat a disposició del públic en general i de les entitats de tot el territori. En aquests vídeos i aquesta entrevista es dona resposta a diverses qüestions relacionades amb el projecte a través de l’opinió d’agents implicats. Persones que formen part tant de les entitats promotores com d’altres organismes públics posen de manifest com ‘El Panoràmic’ és, a dia d’avui, una eina essencial per seguir enfortint el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques socials.

Què és el Panoràmic?

És la macro enquesta que pretenen explicar i millorar l’impacte que generen les organitzacions a la societat a través de l’anàlisi de la seva realitat, la seva funció i evolució i les activitats que desenvolupen. Els objectius del projecte són fer visible l’impacte real de les organitzacions, ajudar a fer-les créixer, crear una xarxa de col·laboració entre elles, generar una base de dades col·laborativa, oberta i accessible per a tothom i millorar la seva transparència.

Afegeix un comentari nou