No te’n rentis les mans i dóna productes no alimentaris

 Font:
Font:
 Font:
Font:

No te’n rentis les mans i dóna productes no alimentaris

Resum: 

Els dies 5 i 6 de juny, La Nau organitza una recollida de productes d’higiene personal i neteja de la llar per tal de redistribuir-los entre les entitats que treballen amb famílies amb risc exclusió social.

Donada la crisi que estem vivint, cada cop són més les persones i famílies que tenen dificultats per viure amb condicions mínimament dignes. Poder portar els fills nets a l’escola o anar a buscar feina en condicions personals correctes es fa cada cop mes complicat per a moltes persones.

Amb l'objectiu d'erradicar aquest problema social, el Banc de Productes No Alimentaris La Nau organitza els propers 5 i 6 de juny una recollida de productes no alimentaris amb l'objectiu de recollir material de primera necessitat per distribuir-lo entre persones en situació d'exclusió social i sensibilitzar la ciutadania davant d'aquesta problemàtica.

Concretament, la recollida tindrà lloc el dia 5 de juny, de 15 a 21 hores i el 6 de juny, de 9 a 21 hores en 21 establiments Caprabo distribuits per els diversos districtes de la ciutat de Barcelona.

A cada punt de recollida hi haurà dos voluntaris encarregats de recollir els productes i informar els donants sobre la iniciativa. El material recollit serà enviat al magatzem que l'entitat té a la Zona Franca de Barcelona, on s'organitzarà per a ser enviat a les diverses famílies. En total, la recollida comptarà amb 150 persones voluntàries.

El Banc de Productes no Alimentaris La Nau, recull des de fa 15 anys productes d’higiene personal, de neteja de la llar, etc, i dóna cobertura mensual a 10.000 famílies.

Per a més informació, podeu trucar al 650.39.59.89.

Afegeix un comentari nou