En marxa els Premis de Civisme 2014

 Font:
Font:
 Font:
Font:

En marxa els Premis de Civisme 2014

Resum: 

S'obre una nova edició dels Premis de Civisme, amb els quals vol reconèixer accions i treballs, fets des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions.

El Departament de Benestar Social i Família, mitjançant la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, convoca enguany els Premis de Civisme que, a través de tres modalitats, tenen l'objectiu comú de promoure el civisme, aixó com fomentar actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l'educació, la sensibilització, el patriotisme, la cultura, la urbanitat, la cortesia, el progrés, l'amabilitat, la ciutadania i tots els valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència.

Modalitats dels Premis

  • XXXII Premi Serra i Moret.

Premia obres d'assaig, treballs pedagògics, còmics i guions de curtmetratge sobre els valors de la cultura cívica, en llengua catalana.

  • XXVIII Premis Jaume Ciurana. Premis de Civisme a l'actuació cívica juvenil.

Fomenten en la joventut el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l'esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l'estimació i el respecte per la natura.

Destinataris:

Grups formats com a mínim per 6 joves de més de 12 anys, integrats en organitzacions sense afany de lucre, que hagin realitzat alguna acció cívica meritòria, de forma voluntària i gratuïta.

Categories:

  • Actuació cívica en favor de les persones.
  • Actuació cívica en la millora de l’entorn natural.

  • XIX Premis als Mitjans de Comunicació.

Guardona en l'àmbit televisiu, radiofònic, premsa escrita i de pàgines web de contingut cívic, treballs o conjunt de produccions que hagin sobresortit pel tractament dels valors de civisme amb un determinat impacte social.

El període per a presentar les sol·licituds finalitza el proper 30 de juny.

Consulta les Bases dels Premis de Civisme 2014

Formularis de sol·licitud per a participar a les diferents modalitats de Premis de Civisme 2014

Per a més informació, pots contactar via correu electrònic a premiscivisme.bsf@gencat.cat

Afegeix un comentari nou