Oberta la convocatòria del Premi Voluntariat 2020

Fundació Pere Tarrés - Transversal
L'entitat Espigoladors recollint el Premi Voluntariat 2019.  Font: Josep Carbonell
L'entitat Espigoladors recollint el Premi Voluntariat 2019. Font: Josep Carbonell
Premi Voluntariat Font: Xarxanet.org
El període de presentació del formulari de sol·licitud comença el 4 d’agost i finalitza el dimarts 15 de setembre.

Oberta la convocatòria del Premi Voluntariat 2020

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

La 27a edició pretén premiar projectes, programes o iniciatives d’entitats catalanes sense ànim de lucre que fomentin el voluntariat inclusiu.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, obre la convocatòria de la 27a edició del Premi Voluntariat, uns guardons que reconeixen la tasca de les entitats sense ànim de lucre catalanes en l’àmbit del voluntariat.

A l’edició del 2020 es pretén premiar projectes, iniciatives o programes implementats, total o de manera parcial, durant els tres anys naturals anteriors al 2020 i que fomentin el voluntariat inclusiu.

El període de presentació del formulari de sol·licitud comença el 4 d’agost i finalitza el dimarts 15 de setembre, ambdós inclosos. Per poder participar en aquesta convocatòria, les entitats han d’estar censades en el Cens d’Entitats del Voluntariat de Catalunya.

El Premi Voluntariat neix l’any 1993 per reconèixer la important tasca que desenvolupen les entitats de voluntariat a Catalunya i premiar iniciatives i projectes concrets amb l'objectiu que puguin esdevenir un referent per a la resta d'entitats i ser impulsors, promotors o inspiradors de futures iniciatives o projectes.

Podeu trobar més informació a les bases de la convocatòria o a la guia que ofereix el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. D’altra banda, podeu transmetre les vostres consultes al correu electrònic spav.tsf@gencat.cat.

Afegeix un comentari nou