Oberta la convocatòria dels Premis Civisme 2015

 Font:
Font:

Oberta la convocatòria dels Premis Civisme 2015

Resum: 

El Departament de Benestar Social i Família obre una nova edició dels Premis de Civisme, que reconeixen treballs, obres i actuacions que es duguin a terme en els àmbits del civisme.

El Departament de Benestar Social i Família, mitjançant la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, convoca un any més els Premis de Civisme que, a través de tres modalitats, tenen l'objectiu comú de promoure actuacions cíviques, i també potenciar els valors que promouen aquest civisme com la llibertat (individual i col·lectiva), la democràcia, la igualtat, el pluralisme, la pau, la justícia, la solidaritat, la cohesió social, l’equitat de gènere, el desenvolupament sostenible, la cultura i l’educació, entre d’altres.

Els Premis de Civisme 2015, per a obres de 2014, engloba els premis següents:

  • Premis de Civisme per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana. XXXIII Premi Serra i Moret

Aquests premis engloben les següents categories: Assaig, Treball pedagògic, Còmic i Guió. Els premis consisteixen en una obra artística d’un autor català de renom per a cada treball premiat.

  • Premis de Civisme a l'actuació cívica juvenil. XXIX Premi Jaume Ciurana

Aquests premis busquen fomentar en el jovent els valors de la responsabilitat, la capacitat associativa, l'esperit de servei i el compromís vers la societat, l'amor i el respecte per la natura, així com tots aquells valors que puguin conformar una cultura cívica. Categories: Actuació cívica a favor de les persones i Actuació cívica a la millora de l'entorn natural.

Els premis consisteixen en una obra artística d’un autor català de renom per a cada treball premiat.

  • XX Premis de Civisme als mitjans de comunicació

Aquest Premi guardona els treballs o conjunts de produccions que hagin sobresortit pel tractament de valors de civisme i hagin exercit un impacte social determinat. Es concedeixen quatre primers premis: Treballs televisius, Treballs radiofònics, Treballs per a la premsa escrita i Treballs per a Internet. Els premis consisteixen en una obra artística d’un autor català de renom per a cada treball premiat.

Com hi puc participar?

Aquelles persones que estiguin interessades en participar en els Premis Civisme 2015 poden presentar els seus treballs de forma electrònica, enviant un correu a premiscivisme.bsf@gencat.cat, o omplint el següent formulari disponible a l'Oficina virtual de tràmits.

D'altra banda, aquells que ho vulguin també poden entregar les seves obres de manera presencial al Registre del Departament de Benestar Social i Família o bé a les oficines de Benestar Social i Família, les adreces de les quals es poden consultar a la web

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 26 de maig.

Per a més informació, pots contactar via correu electrònic a premiscivisme.bsf@gencat.cat o consultar les bases de la convocatòria.

Afegeix un comentari nou