Inscriu-te a l'EEV'15!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Inscriu-te a l'EEV'15!

Resum: 

Tothom qui vulgui ja pot apuntar-se als cursos que Benestar Social i Família organitza del 2 de juliol al 19 de setembre.

Des del passat 8 de juny resten obertes les inscripcions per als cursos de l'Escola d'Estiu del Voluntariat que organitza el Departament de Benestar Social i Família durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Els objectius del projecte són oferir una formació específica del món del voluntariat, potenciar l'intercanvi d'experiències entre voluntaris i associacions i fomentar les relacions entre aquests. Les formacions que s'imparteixin seran gratuïtes i adreçades a persones voluntàries i al sector associatiu en general.

Per tal d’adaptar-se a les diferents disponibilitats i necessitats, les formacions es realitzaran en tres formats i dates diferenciades:

  • Presencials (de 12h de durada)
  • Tallers (de 3h de durada)
  • En línia (les hores depenen del curs) i es preveu que siguin entre juny i setembre

Com en edicions anteriors, l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2015 (EEV’15) tindrà lloc simultàniament en diverses poblacions repartides per tot el territori català, amb l'objectiu d'arribar al màxim nombre d’entitats i persones voluntàries.

Més informació

Com podem fer la inscripció?

Si us voleu inscriure a un dels cursos, poseu-vos en contacte amb l'entitat organitzadora a través del seu web o el correu electrònic que trobareu al programa complet de l’Escola d’Estiu, on també hi podeu trobar el contingut de les diferents formacions.

Per poder gaudir dels cursos és important saber que:

  • Cal ser membre d’una entitat sense ànim de lucre per poder-s’hi inscriure, tot i que els cursos d’iniciació al voluntariat estan oberts a tota la ciutadania

  • Cal ser més gran de 18 anys, si bé als cursos d’iniciació al voluntariat es permet la inscripció de persones més grans de 16 anys

  • Totes les formacions del programa de l’Escola d’Estiu no tenen cost de matrícula

Altres indicacions a tenir en compte

Comentaris

Bon dia,

Estic interessada en fer els següents cursos:

-Curs d'iniciació al voluntariat (CIV)

-Eines en línea per a formadors

I m'agradaria saber que passos he de seguir per a matricular-me.

Gràcies,

Montse Godina,

Bon dia Montse,

Per a matricular-te als cursos, cal que et posis en contacte amb l'entitat que l'organitza. Localitza qui ofereix els cursos que t'interessen, a través del Programa de l'Escola d'Estiu, i ells et podran guiar com fer la matriculació.

Moltes gràcies

Equip de xarxanet.org

Afegeix un comentari nou