Obertes les inscripcions pels premis Impacte Jove del Centre de Sarrià

Centre i Teatre de Sarrià
Autor/a: 
Centre de Sarrià
 Font: Centre i Teatre de Sarrià
Font: Centre i Teatre de Sarrià

Obertes les inscripcions pels premis Impacte Jove del Centre de Sarrià

Autor/a: 
Centre de Sarrià
Centre i Teatre de Sarrià

Resum: 

Els dos millors projectes juvenils podran optar a una dotació econòmica de 500€ o 1.000€.

El Centre i Teatre de Sarrià ha obert la convocatòria d'inscripcions de la 5a edició dels Premis Impacte Jove que l'entitat organitza en conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sarrià Sant Gervasi, amb el suport del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Impacte Jove es tracta d'un programa que dóna suport en la realització de projectes i activitats pel curs 2021-2022, tenint com a centre d’interès una temàtica lliure, tot i que relacionada amb la petjada climàtica, l’economia social i solidària i l’impacte social en les persones. Els dos millors projectes podran optar a una dotació econòmica de 500€ o 1.000€, a més a més de l'assessorament per millorar i executar el seu projecte.

Tanmateix, als premis poden participar entitats juvenils, liderades per joves i dirigides a joves, o grups de joves que formin part d’altres organitzacions de segon nivell, federacions, etc. El requisit indispensable és que el projecte que es presenti l’encapçalin persones joves i que siguin elles les que s’apoderin decidint el contingut, els passos i l’execució del mateix projecte.

La presentació dels projectes té com a data límit el 30 de novembre de 2021.

Per a més informació, cal accedir al web del Centre i Teatre de Sarrià.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou