Participa i dóna la teva opinió sobre els 5 eixos del #3CCAV

F Pere Tarrés

Participa i dóna la teva opinió sobre els 5 eixos del #3CCAV

F Pere Tarrés

Resum: 

La pàgina web del 3r Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat t'ofereix l'oportunitat de dir la teva.

El 3r Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat es va posar en marxa el passat 18 de febrer a Lleida amb la primera sessió de treball de les moltes que tindran lloc fins el proper 18 d'abril. Però a més d'assistir a les sessions de treball, aquells que ho vulguin tenen l'oportunitat de participar del Congrés a través de l'espai participa del web del #3ccav.

El 3r Congrés de l'Associacionisme i el Voluntariat et convida a participar i donar la teva opinió sobre qualsevol dels seus 5 eixos de debat. Si vols dir-hi la teva entra als diferents eixos i deixa el teu comentari. També pots participar a través de les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #3CCAV.

El 5 eixos sobre els que es pot opinar són:

D'altra banda, aquells que ho vulguin també poden participar a través del web participa.gencat.cat de la Secretaria de Transparència i Govern Obert.

A l'espai web del Congrés també hi trobareu un recull de notícies d'actualitat relacionades amb l'esdeveniment, una biblioteca amb una selecció de documents i informes sobre associacionisme i voluntariat i informació sobre els 5 eixos sobre els que giraran les jornades del Congrés.

Encara esteu a temps de fer la inscripció per a les sessions de treball.

Més informació

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou