Participa a la Marató de TV3 2015!

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Participa a la Marató de TV3 2015!

F Pere Tarrés

Resum: 

T'informem sobre com pots posar el teu gra de sorra a la Marató de TV3, que se celebrarà el proper diumenge 13 de desembre, ja sigui participant en activitats per tot el territori català o contribuint a través d'un donatiu econòmic!

La Marató de TV3 d'enguany estarà centrada en les malalties metabòliques, especialment en la diabetis i l'obesitat, les dues malalties metabòliques que afecten a més catalans i catalanes. La diabetis, que provoca la presència de nivells elevats de sucre a la sang, afecta aproximadament el 14% de la població de Catalunya, la meitat de la qual ho desconeix. D'altra banda, l'obesitat és un problema cada vegada més freqüent en la població mundial i s'estima que l’índex d’obesitat entre la població infantil s’ha triplicat en els darrers 15 anys i que un nen obès acabarà sent un adult malalt.

Com puc fer el meu donatiu?

Com cada any la marató és possible gràcies a la implicació i la solidaritat de molta gent que aporta el seu temps i/o el seu diners per a la causa. Enguany les maneres per participar de forma econòmica i fer augmentar el marcador són les següents:

  • Truca al 905115050! Una persona voluntària et recollirà les dades i podràs fer un donatiu amb la quantitat que desitgis!
  • Dóna per Internet a través d'aquesta plataforma.
  • Fes el teu donatiu al compte corrent: ES94 2100 0555 34 0202122222
    Si ets fora d'Espanya pots realitzar-lo a través de: IBAN: ES94 2100 0555 34 0202122222. BIC/ SWIFT CODE: CAIXESBBXXX.
  • Mitjançant de les aplicacions d'Android i Iphone.
  • A través dels caixers automàtics de "La Caixa".

A quines activitats puc participar?

Com cada any centenars d'activitats són organtizades arreu del territori català en benefici de la Marató de TV3, tot seguit us en presentem algunes!

Província de Barcelona

- Fes un cim per La Marató amb la Unió Excursionista de Sabadell
Diverses entitats excursionistes i esportives del Vallès Occidental organitzem una ascensió a diferents cims i turons del Vallès, entre ells el Puig de la Creu, amb l’objectiu de promoure l’activitat física a muntanya i recaptar fons per La Marató. Més informació.
Data: 13/12/2015. Hora: 12:00h. Lloc: Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

- El partit de la Marató, partit dels famosos
Data:
13/12/2015. Hora: 12:30h. Lloc: Miniestadi.

- Tió gegant solidari a Manresa
La Comissió de la Fira de Santa Llúcia muntarà un tió gegant a la Plaça Major de Manresa, destinant tota la recaptació a La Marató de TV3. Caldrà recollir un tiquet per participar-hi.
Data: 12/12/2015. Hora: 11h a 16h. Lloc: Plaça Major de Manresa

Província de Girona

- Marxa solidària per La Marató de TV3 a Bescanó
Marxa Popular Solidària en favor de La Marató amb 2 recorreguts per escollir (15 i 8 quilòmetres). El donatiu mínim per poder-hi participar és de 5€. Es pot fer corrent o caminant. Hi haurà servei de bar per qui vulgui esmorzar en acabar el recorregut.
Data: 13/12/2015. Hora: 8:30h Lloc: Sala Polivalent de Bescanó

- Pedalada popular a l'estany de Banyoles
Pedalada solidària, festiva i popular, oberta a tothom, amb un recorregut consistent en fer voltes a l'Estany de Banyoles. Sortida a les 10 del matí. Inscripcions el mateix dia, de 9 a 10, davant l'Ajuntament.
Data: 13/12/2015. Hora: 10h. Lloc: Estany de Banyoles

- Encendre la llum de La Marató a Puigcerdà
A la plaça Santa Maria de Puigcerdà s'encendran les espelmes sobre les lletres de "La Marató" al terra de la plaça. També hi haurà una actuació de dansa del grup jove de Dansart Cerdanya.
Data: 12/12/2015. Hora: 18h. Lloc: Plaça Santa Maria

Província de Lleida

- Festa solidària per La Marató de TV3 a Lleida
Festival solidari on hi haurà, màgia, capoeira, berenar i concert a favor de la Diabetis. Es farà un petit donatiu per l'entrada i el que es recapti, anirà íntegre a la Marató de TV3.
Data: 12/12/2015. Hora: 17h. Lloc: Centre Cívic de Balàfia. Seu ADC LLEIDA

- Camarasa amb La Marató de TV3
A les 9 h caminada popular pel camí de Sant Jordi. En acabar, esmorzar al local de la Penya Blaugrana (jocs per als més petits). A la tarda, al casal masterclass de ball a càrrec d'Irene Rosell (Idansa). Tallers infantils. I en acabar les activitats, bingo solidari.
Data: 13/12/2015. Hora: 9h. Lloc: Casal cultural

- Caminada solidària per La Marató de TV3
Caminada solidària per la Marató de TV3 entre Organyà i la Font Bordonera apta per a tothom. La recaptació aconseguida es destinarà íntegrament a la Marató de TV3, i l'Atlètic Santa Fe obsequiarà a tots els assistents amb un esmorzar a la zona d'esbarjo de la mateixa font.
Data: 13/12/2015. Hora: 8:30h.

Província de Tarragona

- Caminada per a La Marató TV3 2015 a Tarragona
Es tracta d'una Caminada pels llocs més emblemàtics de la Ciutat de Tarragona, on es pujaran i baixaran totes les Escales construides que han anat unint els diferents carrers de la ciutat; a més a més es visitaran els Monuments històrics romans, el Casc Àntic i acabarà al Barri del Serrallo.
Data: 13/12/2015. Hora: 10h.

- Marxa de torxes per La Marató de TV3 a Sant Martí Sarroca
Marxa de Torxes: sortida des de la Placeta fins al Pati del Castell de St.Martí. Lectura del manifest. Venda de torxes: 1h abans (lloc de sortida). Preu: 5 € (torxa+col·laboració Marató TV3) En arribar, xocolata desfeta per a tots/es els/les participants.
Data: 12/12/2015. Hora: 18:30h. Lloc: Sortida: La Placeta / Arribada: Pati del Castell.

- Pessebre vivent dels alumnes del Col·legi Pare Manyanet de Reus
Els alumnes i mestres de Primària representaran un pessebre vivent. Els assistents podran fer el seu donatiu solidari en benefici de La Marató de TV3.
Data: 13/12/2015. Hora: 12:30. Lloc: Col·legi Pare Manyanet de Reus

Afegeix un comentari nou