Premi al millor projecte solidari per la Fundació Ave Maria als Premis Solidaris CaixaBank Banca Privada

Fundació Ave Maria
Autor/a: 
David López Rossell
Guardonats amb el Premi al Millor Projecte Solidari Font: CaixaBank
Imatge dels guardonats als Premis Solidaris CaixaBank Banca Privada

Premi al millor projecte solidari per la Fundació Ave Maria als Premis Solidaris CaixaBank Banca Privada

Autor/a: 
David López Rossell
Fundació Ave Maria

Resum: 

Reconeixement pel projecte de creació i impuls de l’Institut de Robòtica per la Dependència, que va resultar guanyador d'entre les 108 candidatures presentades en aquesta edició.

La gal·la d’entrega dels guardons, conduïda per les estrelles de 'MasterChef' Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, va ser retransmesa virtualment a tots els convidats i va comptar també amb un sopar solidari.

El centre All in One de Madrid va ser l’escenari de la quarta edició dels ‘Premis Solidaris’ organitzats per CaixaBank Banca Privada, que tenen per objectiu destacar l'activitat filantròpica i el compromís de persones, entitats o fundacions en l'àmbit de la filantropia i que tenen impacte directe en la societat.

El premi al millor projecte solidari va recaure en la Fundació Ave Maria, en reconeixement de la creació i impuls de l'Institut de Robòtica per la Dependència. Un projecte nascut arran de l'historial d'innovacions desenvolupades per la Fundació Ave Maria en l'àmbit assistencial i a la seva voluntat d'aprofundir en aquesta direcció.

"El premi servirà per donar un impuls més al projecte Never Alone, que presta suport a persones grans o dependents perquè puguin continuar vivint en el seu domicili, un repte de país" al qual, el director de Relacions Institucionals de la Fundació, David López, va animar a sumar-s'hi a altres entitats públiques o privades. "L'Institut de Robòtica té la voluntat de ser el proveïdor tecnològic del tercer sector i els nostres projectes els desenvolupem per donar resposta a les necessitats de persones i de les entitats que els presten suport".

De manera excepcional i per primera vegada a la història d'aquest certamen, el premi va recaure en dues iniciatives. L’altra entitat premiada en la categoria de millor projecte solidari va ser La Rioja Alta pel seu projecte Vinya Ardanza Solidari, mitjançant el qual destinen l'1% dels seus beneficis a projectes solidaris basats en l'agricultura a països en vies de desenvolupament.

La Fundació María José Jove va ser reconeguda com a premi a la millor trajectòria en l'àmbit de la filantropia, gràcies a la labor desenvolupada des de l'any 2003 enfocada a la infància i les persones amb necessitats especials. A més de les candidatures premiades, durant l'acte es van destacar les altres propostes finalistes: la Fundació Ampans i la Fundació Balia per la Infància a la categoria a la millor trajectòria i Casa Tiempos de Esperanza en la categoria al millor projecte.

La vetllada dels premis, que portava per títol 'La Gran Nit de les il·lusions', va concloure amb el menú gastronòmic solidari, elaborat pels televisius xefs, que prop de 3.500 clients van poder gaudir mentre seguien l'esdeveniment en línia. En adquirir el menú amb antelació, es va aconseguir una recaptació de 375.000 Euros que contribueixen a finançar els altres projectes solidaris que apadrina CaixaBank Banca Privada.

Sobre la Fundació Ave Maria

La Fundació Ave Maria és una institució sense afany de lucre, que té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies, oferint suport i formació perquè gaudeixin de millor nivell d'autonomia amb el màxim desenvolupament individual i social. Ofereix un servei global actuant proactivament en els àmbits prioritaris pel creixement cognitiu i físic de les persones amb discapacitat intel·lectual, per millorar-ne la qualitat de vida d’ells i de les seves famílies, i proporcionar millores en les condicions laborals a professionals i entitats de la discapacitat.

Sobre l’Institut de Robòtica per la Dependència

És una fundació privada sense ànim de lucre que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic per millorar la qualitat de vida de les persones dependents, la de les seves famílies i la dels professionals que els ofereixen suport.

Afegeix un comentari nou