Premis UNICEF Espanya

 Font:
Font:

Premis UNICEF Espanya

Resum: 

La Fundació UNICEF atorga els Premis UNICEF Espanya com a reconeixement a aquelles persones, organitzacions i institucions que col.laboren de manera significativa amb UNICEF i especialment a favor dels infants i la defensa dels Drets a la Infància.

Breu descripció: Els Premis que s'atorgaran a nivell nacional seran entorn les següents temàtiques: al voluntariat, a la cooperació al desenvolupament, a l'educació en valors, a la sensibilització i la mobilització social, a l'esport a favor de la infància, a la cultura a favor de la infància, a la comunicació, a la responsabilitat social, a la promoció de la salut i el medi ambient. A nivell internacional: Joaquín Ruiz Giménez "Los niños primero" i a la Trajectòria personal.

Aquests reconeixements tenen, així mateix, l'objectiu de donar a conèixer a l'opinió pública aquestes iniciatives o activitats com a exemples per fomentar valors universals de pau, de respecte a els Drets Humans, i de solidaritat.

Data de publicació: abril 2010

Convocant: Fundació UNICEF

Termini: 1 de juny de 2010

Adreçat a: organitzacions i institucions que col.laboren de manera significativa amb UNICEF i especialment a favor dels infants i la defensa dels Drets a la Infància.

Any de la convocatòria: 2010

Consulta les bases de la convocatòria

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou