Què és Xarxanet?

F Pere Tarrés
Autor/a: 
Paula Gil Ortiz i Maria Bombardó Soro
Una panoràmica sobre el portal i els serveis que ofereix. Font: Xarxanet
Una panoràmica sobre el portal i els serveis que ofereix. Font: Xarxanet

Què és Xarxanet?

Autor/a: 
Paula Gil Ortiz i Maria Bombardó Soro
F Pere Tarrés

Resum: 

Qualsevol entitat del Tercer Sector hauria de saber la resposta a aquesta pregunta, però si a algú encara li queden dubtes, de segur que aquest vídeo les aclareix.

Xarxanet fa 20 anys. 20 anys d’actualitat del tercer sector, d’acompanyament a les entitats, de teixit associatiu, de reconeixement a la intervenció ciutadana catalana, de participació, de formacions, d’organització democràtica, de recursos. 20 anys de xarxa.

Xarxanet és un portal de les entitats i per a les entitats. Amb aquest objectiu va ser creat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i amb aquest esperit continua sent gestionat per entitats com Fundesplai, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya o la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

El portal ofereix gran quantitat de serveis, com informació d’actualitat, recursos atemporals, articles d’opinió, webinars, esdeveniments d’agenda o, la joia de la corona, una secció de finançament. Una forma idònia d’aprofundir en la natura del que és el portal associatiu de referència de Catalunya és el vídeo que hi ha continuació, on es presenta detalladament què és Xarxanet, qui el gestiona i quins serveis ofereix.

Afegeix un comentari nou